Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze grać ?

KratekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dziś zaczynam od nowa z grą metin2 :), miałem postać 31 mentala, ale niestety po dzisiejszym wejściu okazało się że passy zmienione ;/ (kurcze !)

Na jakim serwerze grać ? :P, żeby dobrze rozpocząć po dodanych nowościach, bo nawet nie wiem na którym najlepiej ;<.

PISZCIE DAJE LIKE ZA ŁADNĄ PRZEJRZYSTA I DOBRĄ ODPOWIEDZ (liczę że w odpowiedzi będzie uzasadnienie tylko wtedy dam lajka !)

(kilka serwerów wytupuje i wystawie w ankiecie, a więc pisać ! >3

Daj lubię to >3 !

06185385914121764036.png

Posty >3:

-10 postuuf

-50 postuuf

-100 postuuf

-1000 postuuf

Rekrut
Opublikowano

Ja osobiście zacząłbym na s26. Dlaczego ? Może dlatego, że serwer jest dosyć "młody" jest tanio (na swój sposóB). Minusami są nooby jak na każdym serwerze. Ale uważam, że miła, ciepła i przyjemna atmosfera tam panuje, zwłaszcza teraz w święta.

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

Polecam s 25 lub s 26 dwa w miarę tanie serwery lecz na s 26 jest tez dużo ludzi i mało miejsc do expa

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Niestety, na rynku nie ma fajnych serwerów prywatnych, więc polecam Ci Solar (S26)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Ja wiem, czy s26 taki dobry jest.... wszyscy expią, więc znalezienie spota graniczy z cudem teraz. Jeżeli chcesz szybko wyexpić i w miarę łatwo zdobyć przyzwoite eq, to raczej te starsze servy spełnią swą rolę.

tlofbnowe2.jpg

Gość PoweRade™
Opublikowano

Najlepiej na s26 , tanie ceny , nowy serwer .

A jeżeli chcesz starcze to polecam s5 i s10 .

Opublikowano

S25 lub s26 Dlaczego?-Najtansze ceny Minusy:Prawie wszystkie expowiska zajęte -,-(BO,Polanka M2 itd)

s6,s18,s9-Dlaczego? Tanie KD,tanie KU (kd-180-250kk,ku (aura)-30-60kk)

s24 -Dlaczego? Nawet tanie itemy,Większość expowisk jest wolna

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...