Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCworld 24/7 [DEDYK][NO-PREMIUM][NO-WL]

Carsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18728796872913492014.png

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w ?wiecie McWorld!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

cooltext606400145.png

91.121.156.220:25040

c1ooltext606400878.png

Własciciel: Piteriuz,Bzns

Admin: Rekrutacja On

Kid Mod : Rekrutacja On

Mod : Rekrutacja On

c23ooltext606403052.png

Mapa jest niedokończona, jesteśmy w trakcie budowy różnych budowli. Serwer powstał 9 grudnia więc to dopiero świeżak!

Na serwerze jest wiele wolnych działek. Brak lagów.

Zapraszam Wszystkich.

63764313.png

lubietok.png

Opublikowano

hah, admin Piteriuz czy jakoś tak jest zabawny, najpierw dostałem admina on "Bzen" czy jakoś tak i pomagałem mu ogarnać serwer, dawałem dzialki i robilem las. Ale wbił Piteriuz i odrazu:

"nie masz admina" pare sek potem "de-opping" "gamemode został mieniony" i napisałem "zal cie zrypie" i chwile potem perm :)

Gz dla tego poje...

----

a już myślałem że zagrzeje tu dupcie dłużej ,zrobię kilka eventow, ale skoro admin ma aż takie "ego" to ja dziekuje. Jeden admin 0- ogaru a drugi de..

Opublikowano

... Normalnie pogratulować kultury. Były problemy z serwerem bugi itp, można wbijać.Zapraszamy!

Pomogłem? Cieszę się, można "Lubie to"? Thx :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piotrus... to nie rp/fb.. tylko sv na którym musisz sam zarobić :D. To jest utudnienie graczy, nawet cprivate jest za 5 pkt.

PS. PKT. to kasa tak jak dolar...

Opublikowano

hah, admin Piteriuz czy jakoś tak jest zabawny, najpierw dostałem admina on "Bzen" czy jakoś tak i pomagałem mu ogarnać serwer, dawałem dzialki i robilem las. Ale wbił Piteriuz i odrazu:

"nie masz admina" pare sek potem "de-opping" "gamemode został mieniony" i napisałem "zal cie zrypie" i chwile potem perm :)

Gz dla tego poje...

----

a już myślałem że zagrzeje tu dupcie dłużej ,zrobię kilka eventow, ale skoro admin ma aż takie "ego" to ja dziekuje. Jeden admin 0- ogaru a drugi de..

Właśnie BZNS nie ogarnia i został przez to wykopany z ekipy... Ja zostałem ale serwer upada. W ostatni dzień serwera każdy dostanie op'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...