Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Jedyny Taki]Królestwo Zabawy[Surv][RPG]

Tlaocet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9 Grudnia przyleciał wielki Smok do naszego państwa ... Ocalał tylko mały skrawek ziemi...Wszyscy musimy się zjednoczyć i stanąć do Walki !!!!

Królestwo Zabawy !

ip:s2.mineserv.eu:7810

pvp: arena pvp

Potwory:Tak

Moby:Tak

Wl:Nie

Zapraszam serdecznie na serwa!

Opublikowano

zal serwera nie polecam administracja nie ogarnięta,o dzialke trzeba czekac bardzo dlugo admini w ogóle was nie sluchają a po drugie dzailki za kase :( hahaha grajcei sobie serwer dlugo nie pociagnie

admin nawet przeklina :D

mam to na screenie jak chcecei moge wam wyslac jak nie wierzycie

a chcieli mi nawet dac bana za opinie a taka prawda nie polecam

Opublikowano

zal serwera nie polecam administracja nie ogarnięta,o dzialke trzeba czekac bardzo dlugo admini w ogóle was nie sluchają a po drugie dzailki za kase :( hahaha grajcei sobie serwer dlugo nie pociagnie

Nie słuchajcie gościa, poprosiłem o działke dostałem po minucie, działki za kasę żeby byle kto nie grał na serwie tylko ci którym zależy.

Opublikowano

Serwer w ogóle nie ogarnięty! Admin, zrób coś. Co chwile neostrada próbuje nam wejść i zniszczyć działkę!!! Ogarnijcie w końcu... [To my]--->Skif93 i Vechez!!!!! Jeszcze gdy ogarnialismy sytuacje, to administrator wiktorwos102 otworzył drzwi i kolejne dzieci wbiły.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Omg... co to za serwer?! Pozdro nie polecam admini banują na lewo i prawo 99% serwa to dzieci ... Wchodzą na działki bugami które są na serwie, depczą, podpalają lasy, admin niczym się nie interesuje, jak się coś napisze przeciwko niemu.. BANNED... Jezeli lubisz grać z dziećmi neo, wkurzać się, zmieniać co 5 min nazwę.. Polecam oto serwer dla ciebie... Nie polecam tego ,,szmelcu,,

Zbieram + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...