Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skup kont na allegro, pewne?

krolik1908

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Znalazłem na allegro

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19123761

www.skupkont.pl

Sprzedawał im ktoś kiedyś postać? Nie oszukali was? Strona przypomina łudząco portal g-metin2, a jak wszyscy wiemy to złodzieje, oszuści i kłamcy. Śmieszy mnie fakt, że najpierw podajemy im passy na dodatek z e-mailem a dopiero potem oni płacą, zwykle to najpierw otrzymuje się pieniądze. Jeszcze to:

Po ustaleniu ceny wystawiasz aukcje na allego z zamianą i my kupujemy

Jaką zamianą, nie ogarniam.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

polecma ich !!!!ja nie mialem allegro i sprzdalem im psotac kasa bylo nawet tego samego dnia na koncie!!!jedyny minus to ze psotacie skupuja tnio moja psotac 3 skile n P z eq +9 i bonami skupili za 200zl a sprzedali pusta postac potem za 350 zl a eq za jakies 300 zl!!!!oni maja firme i palca poatki i nie dawalem psotaci w komis tylko od razu sprzedawalem im temu daja niskei ceny!!!!!zreszta zoabcz ile ma komenarzy pozytywnych!!!!

Opublikowano

@czemu123456

Kolego pocwicz gramatyke bo bledy sa masakryczne... co 2 slowo przekrecone!

@Top

Nie polecam zadnych skupow konto. Lepiej samemu wystawic bo dostajesz o wiele wiecej kasy i o wiele mniejsza szansa na oszustwo.

Opublikowano

Ja kupiłem od nich 51lvl Ninja Archer

i jakoś nie oszukali mnie

ale radze uważać bo może tak być że ja miałem szczęście

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Ja kupiłem od nich 51lvl Ninja Archer

i jakoś nie oszukali mnie

ale radze uważać bo może tak być że ja miałem szczęście

A ja radze czytać ze zrozumieniem. Chodzi o sprzedaż konta, a nie kupno...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

@czemu123456

Kolego pocwicz gramatyke bo bledy sa masakryczne... co 2 slowo przekrecone!

@Top

Nie polecam zadnych skupow konto. Lepiej samemu wystawic bo dostajesz o wiele wiecej kasy i o wiele mniejsza szansa na oszustwo.

tak tylko wez pod uwage ze nie kazdy ma konto na allegro i do tego placi sie kase od sprzedazy i wystawienia konta i nie zawsze konto schodzi a placic trzeba!!!!co do mych literowke to pisze z fona dotykowego i na szybkiego zreszta ty nie wiesz bo nosisz jakas cegle ci tylko odbierac mozna polaczenia buahah!!!!!

Opublikowano

Polecam ci raczej sprzedać konto samemu a nie do tych skupów. No ale to zależy od szczęścia, mogą cię oszukać lub nie oszukać, zawsze jest ryzyko.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Spróbuj na jakimś noob harze 30lvl.

Ja myślę, że są to oszuści, ale nie można tak bezpodstawnie oczerniać -.-

A postacie tylko na PL kupują?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

zacytuje ci kilka zdań ze strony :

Yangi za doładowania telefonu

Zarejestrowanch Uzytkowników: 262

Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Świetne! pollbar.gif 100% [1 Głos] Bardzo dobre pollbar.gif 0% [Żadnych głosów] Dobre pollbar.gif 0% [Żadnych głosów] Przeciętne pollbar.gif 0% [Żadnych głosów] Słabe pollbar.gif 0% [Żadnych głosów]

5. Zakupione yangi są dostarczane w terminie do 72h od momentu wpłaty na konto( święta problem z netem itp.) zazwyczaj dostawa odbywa się zaraz po zaksięgowaniu wpłaty.

Rozmawiałem z 2 goścmi którzy zamówili yang, admin im nie odpisuje wogóle...

polecma ich !!!!ja nie mialem allegro i sprzdalem im psotac kasa bylo nawet tego samego dnia na koncie!!!jedyny minus to ze psotacie skupuja tnio moja psotac 3 skile n P z eq +9 i bonami skupili za 200zl a sprzedali pusta postac potem za 350 zl a eq za jakies 300 zl!!!!oni maja firme i palca poatki i nie dawalem psotaci w komis tylko od razu sprzedawalem im temu daja niskei ceny!!!!!zreszta zoabcz ile ma komenarzy pozytywnych!!!!

Tak tak kurwa... Postać z 3 skilami na P i eq+9 z bonami sprzedałeś za 200zł... Powiedzmy szczerze nie masz takiej postaci :). TO nie jest żadna firma kurwa mać, dziwne że firma napisała by na swojej stronie tak:

600kk za kartę plus 30

czasami potrzebuje tez 50 do orange wtedy 1kkk ale to pytac na gg

Weź ty kurwa czasem pomyśl zanim coś napiszesz...

Nie handluj z nim.

fs_pc.png

Opublikowano

zacytuje ci kilka zdań ze strony :

Zarejestrowanch Uzytkowników: 262

Dodawanie ocen dostępne tylko dla zalogowanych Użytkowników.

Proszę się zalogować lub zarejestrować, żeby móc dodawać oceny.

Świetne! pollbar.gif 100% [1 Głos] Bardzo dobre pollbar.gif 0% [Żadnych głosów] Dobre pollbar.gif 0% [Żadnych głosów] Przeciętne pollbar.gif 0% [Żadnych głosów] Słabe pollbar.gif 0% [Żadnych głosów]

5. Zakupione yangi są dostarczane w terminie do 72h od momentu wpłaty na konto( święta problem z netem itp.) zazwyczaj dostawa odbywa się zaraz po zaksięgowaniu wpłaty.

Rozmawiałem z 2 goścmi którzy zamówili yang, admin im nie odpisuje wogóle...

Tak tak kurwa... Postać z 3 skilami na P i eq+9 z bonami sprzedałeś za 200zł... Powiedzmy szczerze nie masz takiej postaci :). TO nie jest żadna firma kurwa mać, dziwne że firma napisała by na swojej stronie tak:

600kk za kartę plus 30

czasami potrzebuje tez 50 do orange wtedy 1kkk ale to pytac na gg

Weź ty kurwa czasem pomyśl zanim coś napiszesz...

Nie handluj z nim.

dzieicaku a zoabcz ile maja komentarzy pozytywnych a potem oczerniaj ich!!!!nie moja wina ze twa najlepsza psotac w metku ma 20 levle i skil wbil na m1 na 20 pozoimie buahahha!!!!!!

Opublikowano

Boże jak mi szkoda takich osób jak ty... Mam kilka informacji dla ciebie ;).

1. Zakup sobie słownik ortograficzny, jest to nie duży wydatek, a uwierz mi sprzyda ci się :).

2. Gówno o mnie wiesz i gówno będziesz wiedział :).

3. Jesteś noobem, po twoim zachowaniu można stwierdzić że nie masz więcej niż 11 lat :).

4. Widzę że czujesz się podniecony bo tak mi pojechałeś z tym 20 lvl że spadłem z krzesła :).

Proszę Moda o zamknięcie tematu ponieważ robi się już spam a zostało wszystko wyjaśnione :).

fs_pc.png

Opublikowano

Boże jak mi szkoda takich osób jak ty... Mam kilka informacji dla ciebie ;).

1. Zakup sobie słownik ortograficzny, jest to nie duży wydatek, a uwierz mi sprzyda ci się :).

2. Gówno o mnie wiesz i gówno będziesz wiedział :).

3. Jesteś noobem, po twoim zachowaniu można stwierdzić że nie masz więcej niż 11 lat :).

4. Widzę że czujesz się podniecony bo tak mi pojechałeś z tym 20 lvl że spadłem z krzesła :).

Proszę Moda o zamknięcie tematu ponieważ robi się już spam a zostało wszystko wyjaśnione :).

poprawisz a piszesz z bledami sprzyda nie ma takiego slowa tylko buahahaha.z gownem to prawda bo gownem jestes buahaha!!!!noob niewiesz co to znacyz zobacz w lsutro buahah to zoabczysz!!ty sie podnieciles to se zwal buahah

Opublikowano

....za duży spam tu panuje. Nie polecam tego typu zabaw, wystaw postać na allegro, sprzedaj i tyle. Ewentualnie spróbuj im dać jakąś niskopoziomową postać. Wszystko wyjaśnione. Modek zamknij, bo będą się tak kłócić.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...