Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProLiguan - Zapowiedz [PL][Dedyk]

Pablo909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ProLiguan

"Dawno, Dawno temu w odległej krainie Charin , żył pewien człowiek o imieniu Liguan, był to mężny wojownik który nigdy się nie poddawał, ćwiczył noc i dzień aby być najlepszym w całej Krajnie , Przemierzył nowe tereny , Tworzył nowe bronie , zdobywał swoje doświadczenie , w jego głowie nie istniało słowo stchórzyć . Pewnego dnia spotkał swojego najgorszego wroga Minkce który, zdradził mu tajemnice wielkiej bitwy , Liguan oczywiście nie uwierzył w jego słowa i poszedł dalej, napotykał na swojej drodze całkiem nowe dla niego zwierzęta , potwory. Wiedział ze kiedyś nadejdzie ta pora która, zdziała wszystko by połączy siły i poszedl w wielki świat który, czeka na niego..."

Przewidywany start serwera:

2.01.2012

Na serwerze znajdziesz:

-Nowe mapy

-Nowe Epic Itemy

-Max Lvl 255

-Nowe Moby

-Nowe dźwięki

-Urozmaiconego Klienta

-i wiele wiele wiecej.

@info

10.12.2011

Dziś ruszyły prace nad serwerem...

Więcej info w swoim czasie

;)

@Poszukujemy:

-Grafika

-Adminów - Wiek 16+

W sprawie Admina lub Grafika Pisac GG: 23380023

Zapraszamy.

Aktualizacje:

10.12.2011 - Dodanie tematu.

handel w sygnie

Opublikowano

Witam ja zgłaszam się na admina z tego serwera coś o mnie: mam 17lat mam skype ,gg, ts3 jestem do usług chętnie wam pomoge w realizacji celu tego serwera czyli dobra zabawa jak cos prosze o pisanie tu albo na gg: 20150635

Opublikowano

@up

Boże widzisz i nie grzmisz -.-

@topic

Pomyliłeś działy serwera ,a prezentacja beznadziejna 2/10

Screen weryfikujący...

Zaraz to do kosza pójdzie.

Przeczytaj regulamin tworzenia zapowiedzi

hersygna.png
Opublikowano
Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

2h

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...