Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]{1000 slotów] dedyk,no hamahi,24h,no wl,działki 40x40

matrixx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUZ WYSTARTOWAL ZAPRASZAMY

MATRIXXCRAFT

Szukasz serwera na ktorym sie nie zawiedziesz?? to serwer wlasnie dla ciebie serwer Matrixxcrft stoi na profesjonalnym

serwerze dedykowanym! juz teraz wejdz i ciesz sie gra! na najlepszym serwerze fb-rp.

danetechnicznek.png

RAM: 740 MB

PROCESOR: Procesory Intel® Core™ i7

LACZE: 400mb/s

HOST: Dedykowany

informacjey.png

Potwory- OFF

Zwierzeta- ON

Ip serwera:

89.79.201.47

Dynamiczna Mapa:

Typ serwera:

fb-rp

administracjaw.png

Mati560-ZALOZYCIEL

pluginynapis.png

pluginyy.png

komendyorazwarpy.png

Komendy:

/money - stan portfela

/jobs browse - dostepne prace

/jobs join - dolaczenie do danej pracy max 1

/cprivate - Zablokowanie skrzyni/drzwi itp

/sethome - Ustawienia miejsca domu

/home - gdy ustawiles miejsce domu przeniesie cie do niego

/spawn - teleport na miejsce spawna

Warpy:

/WARP LISTA

I WSZYTSKIE WARPY SA

dzialki.png

40X40

SCREENY Z MAPKI

post-416180-0-88445400-1323521779_thumb.pngpost-416180-0-85625100-1323521800_thumb.pngpost-416180-0-46157100-1323521824_thumb.png

ZAPRASZAMY WBIJJAJCIE

<3 najlepszy server

Opublikowano

Podkreśl to IP serwa bo szukałem, a tak nie powinno być.

Na początku albo na końcu daj. :)

A tak to wbije i zobaczymy

Admin to jebane ścierwo. Jebany 11 latek zachowuje sie niemiłosiernie reklama to jedno wielke oszustwo! Dostajecie dzialki 17x17 zamiast 40x40 zbanował mnie bo wyraziłem swoje zdanie a ten mnie zbanował z taką treścią "jestesi idjotom"

NIE GRAJCIE !!!!

Żaden plugin u nich nie działa, admin nie umie dawać działek! Jedno Wielkie oszustwo!!

Opublikowano

Nie polecam grać ...

Admin banuje . Wyzywa od debili , nie chce dać działki ...

Ja grałem pod nickiem KamioseQ ....

NIE GRAĆ TAM!

giphy.gif

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA!!! ADMIN NIE RADZI SOBIE Z JEGO UTRZYMANIEM. NIE SŁUCHA GRACZY I ROZDAJE ITEMY (DIAMENTY ITD) BEZNADZIEJA!!! ZBANOWAL MNIE ZE POWIEDZIALEM ZEBY ZROBIL /SETSPAWN A NIE /WARP SPAWN...

Opublikowano

HAHAHA

Łącze 400 mb? na pewno.....

740 MB ram ? nie ma czegos takiego, nawet nie wbijam a widze ze dziecko z cb, a gdy przeczytalem post lCreativEl to mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu xD

"jestesi idjotom" hahah dobre

Opublikowano

Nie polecam. 5 osób i serwer obciążony. Wszyscy sie tam biję i lawa wszędzie pływa

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie nażeka ? hahaha dyslektyk+10lat = Naprawde super server. 400mb łącze na 740mb ramu hahaa

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie polecam Serwera

Założyciel : 10 lat

Zbanował mnie po 2dniu grania

bo powiedziałem że nie ogarnia

A ten napisał sam : nje ogarnjasz dzieczaku

EDIT

Serwer nie utrzymuje 5 osób nawet

to nie wiem po co jest 1000 slotów

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

HAHAHA

Łącze 400 mb? na pewno.....

740 MB ram ? nie ma czegos takiego, nawet nie wbijam a widze ze dziecko z cb, a gdy przeczytalem post lCreativEl to mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu xD

"jestesi idjotom" hahah dobre

Hmm, i tu się z tobą nie zgodzę.

Dedyki w Ovh mają łącze 1Gbs ;)

@Topic, Nie polecam serwera. Nie da się porozumieć z Administracją ponieważ ta nie zna j. polskiego.

sinsygn.gif

:* :*

Ach, zlituj się i naciśnij

axyc.png

Opublikowano

o.O Serwer zrypany! admin ma 5-6 lat!

Dostałem bana ponieważ było jakieś losowanie kto ma dostac bana...noi na mnie wyszło :) 740mb ramu? to ja juz mam wiecej na 8-letnim Kompie o.O

Prosze o usuniecie tematu :)

Opublikowano

Ten serwer to jedno wielkie nieporozumienie.Dostałem bana za to że powiedziałem prawde. Na samym początku gdy wszedłem na serwer, zauwazyłem ortografia, ale spoko ide dalej wyszedłem z tego pseudo Ratusza i zauwazyłem tablicze czytam, a tam ,, JESTES KURWWA CIPPA PIJESZ SPERME !!!!!!!!!!!!!!!'' no ej nie róbcie sobie z ludźi żartów, btw odnosząc sie do wypowiedzi matrixx123 gra tam max 5 osób i widać lagi, więc proszę Cię nie wciskaj ludziom głupot.

Ps.Najbardziej zbulwersowało /warp spawn CO TO MA KURWA ZNACZYĆ jakie warp ogarnij sie

Opublikowano

HEH ALE ZAWALISTY SERWER WESZŁEM I BANA DOSTAŁEM xD (ja po prostu kocham ten serwer<krzyżuje palce>)

P.S. Admin na pewno ma pow 10Lat bo bujna wyobraźnia pojawia się tylko wtedy (bo opis jest zaj******)

ale tylko opis :P

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Ten serwer to porażka.. Admin nie umie normalnie ustawić spawn /warp spawn trzeba.. Jak go poprawiłam bo DUŻO robi błędów to banika dostałam zobaczyłam serw 1 min.. To = Porażka! Nie polecam tam grać parę pluginów nie działa spis inny jest. Head Admin nie ma kultury do graczy traktuje jak nie powiem co -.- nie warto tam grać jak się wchodzi to odrazu się chcę wyjść ..

Ps. Po co ci tyle slotów? I tam do góry co pisałeś jakie 45 graczy haha.. :D Chyba max to 6/1000 dziwie się im, że tam grają współczucie ;< Admin za prawdę o serwerze banuje...

PORAŻKA !!. :

No to tyle.. Pozdro.. ;]

Jak zobaczyłam na serwerze kiedy gracz się spytał o wiek to napisał, że ma 15 lat w co wątpię .. Napewno ma z 9. Rada dla cb.. Nie umiesz porządnie robić serwer to się za to nie bierz bo to co masz to jakieś gówno a nie serwer .

tumblr_n7vzyuULno1tfe4mto1_250.gif

Opublikowano

Hmm, i tu się z tobą nie zgodzę.

Dedyki w Ovh mają łącze 1Gbs ;)

@Topic, Nie polecam serwera. Nie da się porozumieć z Administracją ponieważ ta nie zna j. polskiego.

To nie dedyk. Zwykły vps.

space-core-o.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...