Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać

radar222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zanim zacznę rozgrywkę, chciałbym spytać na kim sięnajlepiej wzorować i czy lepiej jest latać czy mieć super szybkość (czy jakoś tak)???

Z góry dzięki.

11GB z 14GB ściągniętych -.-

2ahwswi.jpgPomogłem? Wciśnij '' Lubię to''
Bywalec
Opublikowano

Mentor praktycznie nic Ci nie daje po za miastem. Wybierasz batmana/jokera to jestes w gotham city. Wybieraz lex luthora/supermana jestes w metropolis itd.

Przy lataniu nie ma miejsc niedostepnych. Np na wysoka budowle odrazu sobie wlatujesz a jak bys mial super speed to musisz np wejsc na inny budynek i dopiero z niego skoczyc do jakiegos latajacego budynku czy cos. Np jak goryle ubijasz. Musisz wejsc na budynek i tam skoczyc za pomoca super speed.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Wielkie dzięki.

A jeśli chodzi o skille , czyli ice/fire,gadzety/natural to które są najlepsze do przemieszczania się dzięki lataniu?

Opublikowano

Dzięki.

A wracając do wzorowania się na kimś daje to tylko inne miasto czy także skille?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie tylko inne miasto, ale także sety Tierowe o których (Może dziś) powstanie poradnik.

Są one dostępne od 30 poziomu. Inny mentor = Inny wygląd set'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...