Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zestaw

.: Cruzzu :.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sziema!

Ostatnio mam dylemat - Mianowicie jakim grać zestawem np. Lód - Superspeed - Staff itd.

Ostatnio grałem do 10lv Gadgets - Acrobatics - Dual Wield,ale mi się to szybko znudziło.

Więc mam tu do was prośbe - Doradźcie kim moge pograć do 30 lv,tzn jakim zestawem,by nei znudziło mi się to w 3 godziny gry,a do tego bym tym zestawem po prostu Wymiatał do Expa najlepiej i do PVP ((nie koniecznie :P))

Potrzebuje tego na kilka dni,bo za niedługo będę miał DLC "Fight For The Light" i wtedy będzie naparzanie cały czas :D

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Bywalec
Opublikowano

Mogłeś wziąść gadgets/tricks/acrobatic/dual pistol.

Jakbys mial dual pistols to mogłbyś niezłe combosy dawac. Widziałem ostatnio fire/immolation/super-speed/dual wield. Też ciekawe combosy leca albo mental/flight/rifle

Dual-wield/dual pistols/rifle. Prawie niekonczace sie combosy i niezly dmg mozesz wyciagnac. Jednym słowem jesteś DPS

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Gość Menesterowy
Opublikowano

W takim razie polecam Ci Fire/Hands/Fly, standardowy zestaw, a na pewno się nim nie znudzisz :)

Opublikowano

Hmm okej,fenks.

A tu mam pytanie co do Kombosów - mianowicie jak je wykonywać.

No tam czytałem ze przytrzymać 1 sec ppm potem lpm itd,ale jakoś nic takiego specjalnego nie widze.

Czy to są Kombosy ((jak w przypadku Dual Wield)) że je wykupujesz i np uderzasz 6x normalnie,a potem przytrzymujesz LPM i robi mocniejsze uderzenie?

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak, to właśnie takie kombosy.

Są też np:

LPM - PPM - PPM - LPM

PPM - LPM - PPM

itd... :)

Bywalec
Opublikowano

@Cruzzu

Tak. Wszystkie combosy znajdziesz w drzewku w swojej broni. Czyli np Dual Wield. I tam se dajesz. Combo tez mozesz zrobic skillami danej mocy

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Okej,dzięki - Do zamknięcia :-)

@Edit aa,tak na końcu - Fire,ok ale jakie drzewko? Ingition czy jak?

31055485505038501678.png

Opublikowano

Oks,dzięki za pomoc.

Do zamknięcia :-)

31055485505038501678.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...