Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Szybki exp

xDtOjA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprezentować wam 2 sposoby na szybki exp:

1. a. Potrzebny nam kolega z którym wchodzimy na server.

b. obaj musimy być w tym samym team.

c. obaj musimy mieć klasę z zaopatrzeniem ammo.

d. udajemy się gdzieś gdzie nikt nas nie widzi.

e. rozstawiamy ammo, i bierzemy pistolet.

f. po 1 strzale w ziemię przeładowujemy a postać bierze od kolegi ammo za co on dostaje pkt. (druga osoba robi identycznie tylko bierze

ammo od ciebie)

2. a.wybieramy technika (musimy mieć drona), idziemy w miejsce gdzie nikt nas nie widzi.

b.uruchamiamy drona po czym dedamy się i wracamy na miejsce.

c.strzelamy do drona z pistoletu 2/3 razy po czym naprawiamy go.

d.cieszymy sie pkt. za naprawę.

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

Dodaj również, że za takie coś resetują statystyki (lvl, exp, kille, medale, itd). Zresztą, na co komu to? przecież odblokowywanie to przyjemna rzecz, więc po co iść na skróty? lvl skilla nie da.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Ale niektórzy chcą mieć szybciej wyższy level ;) Nie musicie korzystać z tego sposobu.

Proszę autora o zmiane kolorów na mniej oczojebne :D

Gość malutki688
Opublikowano

nie wiem po co taki tutorial, jak ktos bd chcial szybko expic to sam sobie poradzi i nie bedzie tu raczej zagladal.tak jak napisal Wasyl, za cos takiego obcinaja lvl-e wiec nie wiem po co taki temat

Opublikowano

Nikt Ci nie każe się do niego stosować, a ryzyko zresetowania levela jest zawsze.

Uważasz Tutorial za nieprzydatny- Wyjdź.

Gość malutki688
Opublikowano

No killing just points! Kill=Ban 1player to start

to leoiej na czyms takim grac tak jak moj kumpel

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak chcecie szybko wbić lvl to odpalcie podbój operacja metro na 64 graczy grac szturmowcem i cały czas rzucać apteczki i reanimować można mieć i 0 zabójstw i być 1 w tabeli

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@

F5

我是範林肯公園,演唱會在哪裡。

13.06.2009-Chorzów, Polska

17.06.2008-Bina, Czechy

27.06.2008-Berlin, Niemcy

02.08.2009-Grafenhainichen, Niemcy

Opublikowano

@Topic:

Proszę cię bardzo, zmień Kolor! Ponieważ nic nie widać, a czytanie na zaznaczeniu nie jest przyjemnością.

Znajdź coś przyjemnego dla oka, jak taki słabszy złoty i zielony ciemniejszy.

Gość malutki688
Opublikowano

zycze powodzenia w wbijaniu expa tym sposobem z amo....caly dzien bys siedzial i orzelka nie wbil

Opublikowano

Nom ja z kolegą próbowaliśmy dziś z ammo, doszło mu do 160 pkt i stanęło...

Dlatego najlepiej zagrać na takim No killing just points! Kill=Ban 1player to start.

Albo na RUSH 2 slotowym z kumplem rozbrajać i uzbrajać :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To działa tak jak spawanie - Jak często spawasz to punkty przez pewien czas Ci nie lecą ... Moja rada? Jak chcesz podskoczyć z punktami, weż sobię np TDM Kanały badź Podbój/Szturm metro i bierz Szturmowca ;) Mały teren, wielki rpzpierdol. Reanimujesz i rzucasz apteczki. Więcej punktów dostaniesz, niż za kille ... Ja potrafię spokojnie na takim TDM 500 vs 500 w 30 min ze wszystkim (ulepszenia+baretki) wyciągnąć +20-25k pkt. i to tak spokojnie na luzie. I to mowa tak do 44 lvla. Potem nie ma co się śpieszyć z lvl'em bo już nic przydatnego Ci się nie odblokuje. Jedynie ten USAS-12 jest warty odblokowania. (43poz.) O ile dobrze pamiętam do 44 lvla masz ile? 60k expa/lvl (bo tam jedzie 40/50/60 co kilka lvli) bodajże. W godzinke po lvl'u, przynajmniej ja tak wbijałem.

Edit: Jedynie według mnie na spawaniu można sobię ładnie złapac punktów w śmigłowcach zwiadowczych jak masz ogarniętego pilota z kierowaną, laserem i zakłucaczem.

Pozdrowionko.

Ps. Jestem graczem konsolowym, maks 12 vs 12. Grając na PC to masz istny rozpierdol!

Opublikowano

To działa tak jak spawanie - Jak często spawasz to punkty przez pewien czas Ci nie lecą ... Moja rada? Jak chcesz podskoczyć z punktami, weż sobię np TDM Kanały badź Podbój/Szturm metro i bierz Szturmowca ;) Mały teren, wielki rpzpierdol. Reanimujesz i rzucasz apteczki. Więcej punktów dostaniesz, niż za kille ... Ja potrafię spokojnie na takim TDM 500 vs 500 w 30 min ze wszystkim (ulepszenia+baretki) wyciągnąć +20-25k pkt. i to tak spokojnie na luzie. I to mowa tak do 44 lvla. Potem nie ma co się śpieszyć z lvl'em bo już nic przydatnego Ci się nie odblokuje. Jedynie ten USAS-12 jest warty odblokowania. (43poz.) O ile dobrze pamiętam do 44 lvla masz ile? 60k expa/lvl (bo tam jedzie 40/50/60 co kilka lvli) bodajże. W godzinke po lvl'u, przynajmniej ja tak wbijałem.

Edit: Jedynie według mnie na spawaniu można sobię ładnie złapac punktów w śmigłowcach zwiadowczych jak masz ogarniętego pilota z kierowaną, laserem i zakłucaczem.

Pozdrowionko.

Ps. Jestem graczem konsolowym, maks 12 vs 12. Grając na PC to masz istny rozpierdol!

Grając na słabym PC też masz istny rozpierdol ale w negatywnym sensie ;D a tak nawiasem ty nie masz podawać sposobów lub się nimi chwalić tylko masz ocenić ten Tutorial! Zawsze znajdzie się jakiś trol który zacznie podawać swoje sposoby.... nikogo to nie obchodzi, jak chcesz stwórz z tego TuT -,- Ty masz ocenić ten sposób i tyle!!!!

Co do tego sposobu, na pewno sporo się pkt dostaje ale wg mnie niszczy to frajdę z nabijania lvli

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

sposób z amo jest swetny, na kanalach ( 500killi ) rozstawiam w najlepiej obchodzonych miejscach. ( leci po 5-10 beretek za meczyk, gram na konsoli ! )

polecam sposób z claymore - rozstawiasz w najciasniejszych miejscach na kanalach. > u mnie to dziala swietnie nawet po 2,3k expa za same claymore <

graphic.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

lepiej jest gdy pójdziesz z kolegą na serwer gdzie jest akurat mapa ze szturmem i przejmujesz na zmiane z kolegą przekaźniki, w 1 min masz z 5000 PD :D

Opublikowano

@Up, a to ciekawe, bo za uzbrojenie daje 100 pkt, za rozbrojenie 200, przy czym uzbrajanie trwa około 3 sec, a rozbrajanie 5/6. W minute 5k.? Hyhy. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...