Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack'a

tomciu1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje zombie opk tylko jakis normalny a nie taki jak w xbarcax hacku bo tam zombie lataja na boki i z pistoletu nie da ich sie zabic wiec pottrzebuje go wynagrodze like it ;]

Opublikowano

Hmm... Spróbuj zrobić lepszego, ale dziwne że ja jakoś mogę zabić, a Ty nie ??

Nie ważne, masz tego z Zombie OPK, wystarczyło poszukać <_< <_< Zajmuje to 2 min..

http://www.mpcforum.pl/topic/500949-undetected091211redbull-d3d-v12chamszombieopk-playeropk/

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

sry to nie twoj hack tak zwala tylko ten od redbulla wale w zombie z k2 i nic nie odejmuje dopiero gdy podejde blizej i wale z piesci albo knifa

kurde potrzebuje czegos zeby wbic dzis od 7lvla do 11 da sie to zrobic power lvlem???

Opublikowano

sry to nie twoj hack tak zwala tylko ten od redbulla wale w zombie z k2 i nic nie odejmuje dopiero gdy podejde blizej i wale z piesci albo knifa

kurde potrzebuje czegos zeby wbic dzis od 7lvla do 11 da sie to zrobic power lvlem???

Proszę, da się to zrobić PowerLevelem, ale musisz na dwa kompy, lub z kolegą...

http://www.mpcforum.pl/topic/492955-undetected27112011eagl3-powerlevel/

Powodzonka..

@Down.. Tak na serio to ja nigdy nie grałem na PowerLvl'u, tylko raz testowałem, więc Ci nie powiem dokładnie bo nie wiem :P Musisz się kogoś spytać :D

Huehue

:)

1753048381.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...