Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]WoT w wersji pudełkowej!

Upadly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

box_dvd_pl.jpg

Wejdź w świat World of Tanks z jeszcze większą mocą dzięki wyjątkowej ofercie CD Projekt! Już dzisiaj do wszystkich dobrych sklepów z grami trafiła unikalna, pudełkowa edycja World of Tanks. W skład zestawu wchodzi sama gra oraz szereg specjalnych bonusów przygotowanych z myślą o nowych graczach i weteranach.

Gra World of Tanks w unikalnym pudełkowym wydaniu dostępna już jutro w atrakcyjnej cenie 29,99 PLN!

Jeżeli chciałbyś dołączyć World of Tanks do swojej kolekcji ulubionych gier w pudełkach, lub po prostu szukasz idealnego sposobu na wciągnięcie kumpla do klanu to jest to idealna oferta dla Ciebie!

W skład pudełkowej wersji World of Tanks wchodzą następujące dodatki:

• czołg M22 Locust
  • dodatkowe miejsce w garażu
  • 3 dni darmowego dostępu do konta Premium
  • 1000 złota
  • 25 000 kredytów na dodatkowe zakupy w grze

Dodatkowo, dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z World of Tanks, polski dystrybutor przygotował specjalny bonus:

• 500 złota
  • dodatkowy dzień dostępu do konta Premium!

Oferta CD Projekt to jedyna okazja na nabycie bonusów o wartości ponad 75 PLN za jedyne 29,99 PLN!

World of Tanks w edycji pudełkowej znajdziesz we wszystkich dobrych sklepach z grami oraz w ofercie sklepów internetowych:

Sklep.Gram.pl

Sklep.Gry-Online.pl

Jak zwykle nie mam do tego praw, to oficjalna informacja na stronie wot'a

1213o.jpg

Opublikowano

Nie wiem gdzie tutaj jest spam. Co najwyżej pierwszy post, ale wracając do meritum sprawy to kupiłem i locust bardzo mi się podoba, a złoto też się nie zmarnuje. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...