Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MPCowe granie - reaktywacja!

Rammzes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

daawno nie zaglądałem na forum. Wiele zmian, nawet moje konto zostało usunięte.

Kto stary to pamięta, że MPC Forum grało kiedyś na Candii. Ostatnio i ja znalazłem pasy do tegoż starego konta.

Gram sobie, gram, aż tu nagle ktoś do mnie pisze, czy nie jestem z MPC Forum. Okazało się, że to Jefrej, który założył sobie nowe konto i zaczął grać.

Jeśli ktoś jest chętny do przyłączenia się do gry na Candii zapraszam(y).

Mój nick w grze: Jeris Turran - 67lvl Pall

Jefrej'a nick w grze: Lock Stas - 13lvl Druid

Dobrze znowu widzieć avatar Makina! :D

Opublikowano

Mógł bym się dołączyć lecz musiał bym założyć nowa postać

/Edit

Nowa Postać zrobiona, mój nick to Deneper.

Opublikowano

Sam bym pograł z wami ale szkoda mi 62EKa na serwie aldora ;) Jak coś to ja nazywam sie Magneticfire.

Opublikowano

No no ja też zaczne grać ^^ Ale to od jutra bo dziś nauka ciśnie .. A jakiś guild będzie?

Jeśli ktoś kupi PACC.... :>

Opublikowano

hm.. no w sumie fajny patent, pisałbym się - ale za cholere nie mam czasu na expienie i miałbym braki :P

ledwo wyexpiłem swojego eksa 20 :D

Opublikowano

hm.. no w sumie fajny patent, pisałbym się - ale za cholere nie mam czasu na expienie i miałbym braki :P

ledwo wyexpiłem swojego eksa 20 :D

A na jakim forum jesteś? Od czego bot?

Opublikowano

Ta, wiem - Hah!

Pomyślałem o tym jak już opuściłem temat :D

No tak, bot - ale ja jednak boję się bocić (chodzi teraz głównie o padnięcie i stracenie loota + czegoś z ekwipunku)

Chyba, że pojawi się ktoś kto wyboci mi. A i ogólnie, to "MPC'owe granie" - więc chyba powinienem expić własnoręczinie.

Opublikowano

Na Guardi ktos gra?? jesli tak to pisac na pw :P @2 up Nie boj sie bocic jak bedziesz bocic 1godz lub 2godz nic nie dostaniesz :P ja bocilem tak caly czas mojego knighta :) i duzo zarobil wtedy i osiagnal 40lv :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

To fajowwsko :D

Nie wiem, może poboce - ale jak narazie potrzebuje pewnego skrypta, a sam na to nie mam czasu.

Jak ktoś może zrobić (Kazordoon/Venore) skrypta, to proszę piszcie na PW :)

Opublikowano

Większość serwerów, które tutaj podajecie to żenada (NON-PVP), po co ma być reaktywacja na serwerze non-pvp gdzie każdy boci, nie ma wolnych respów i nawet nikogo nie zabijesz, pogrążacie się bardziej pisząc, że serwer odpowiada - widać jakie jest wasze PVP. Gratulacje pomysłowości ;)

Opublikowano

nie, bo ludzie się boją.. Wiesz, mają złe doświadczenia, tibię teraz przejmują dzieciaki, a są takie psychole co na 60tym sorku hejci typów na dwarfach ;) ..stąd to banie sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...