Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Valhalla

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...mam mały problem ponieważ nie potrafie znaleść aktualnego forum gdzie mozna pobrac Valhallę....Będę bardzo wdzieczny;)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Valhalla Exim od Ink'a juz nie istnieje?

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Electro ma racje, lepiej ściągnij sobie PBDO-Bota niż Valhalle (z tego co Sekhmet napisał Valhalla nie istnieje). Mało było z niej pożytku, 95% na bana/warna.

Jeśli chodzi o PBDO-Bota to w dziale Tutoriale jest tutek NoobKillera jak go zdobyć :)

Opublikowano

Mylicie się, był to świetny bot, darmowy, zbierał szybko i był niewykrywalny ;)

Ale warto dodac: BYL. Za KBota tez byly bany, a nikt nie krzyczy, że jest dupny...

Ps. Napisz podanie o PBDO-Bota ;)

Opublikowano

Już pisałem kilka razy podanie o PBDO-Bota ale mnie gdzieś więc nie będę sie denerwował...odpowiedz już padła więc temat do zmknięcia.

Dzięki za info:)

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...