Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura czy Wojownik ?

Numq �

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Dziś wpadłem na pomysł, aby stworzyć "etapową postać" już wyjaśniam:

Chodzi mi o postać która będzie zostawała na poszczególnych levelach chodzi mi o te levele:

• 35
  • 55
  • 75

I myślę, czy jeżeli chodzić o taką postać - to jaką wybrać? Sura WP, czy Wojownik Body?

Chciałbym z jednej strony, móc na tych trochę wyższych levelach powalczyć już PVP (mam na myśli 55-75)

I teraz doradźcie mi kim grać...

Do 55 levela zamierzam mieć skille +M4/M5 tak, żebym na 55 został na sohan i dobił przynajmniej 2x G1.

Opublikowano

sura wp na pvp najlepszy jak dlamnie a wojownik jak wojownik karzdy prawie nim gra nudny troszke

Opublikowano

Dokładnie to co up. Ale nie zgodze się że sura wp najlepsza do pvp. Woj body ze skillami m6/7 może rozwalić surke wp z g1. Woj Body ma 3skille z bdb dmg a surka tylko 2 i to ze słabym dmg.

lamziook.png
Opublikowano

Powiem tak miałem Woja Bodego 69lvl skile G1 , sprzedałem go i zacząłem grać Surą Wp do 35lvl-a było ciężko ale później gdy zrobiłem bojowca exp to była bajka <3 bardzo szybko wbiłem nią 67lvl miałem skile M10-G5 i zarabiało się po 5 kamoli na 3h ale gdy przyszedł czas na PvP to była masakra wygrywałem tylko z Surami Wp reszta mnie kładła za 3-go skila wtedy pożałowałem że sprzedałem woja bo Body nie był o wiele gorszy w expie od wp ale w PvP to była kosa. Więc jeśli chcesz robić stopki na zarabianie to widać będziesz miał kasę na eq więc radzę ci wybrać bodego nie popełnij tego samego błędu co ja!

Bierz Bodiego! :rolleyes:

Opublikowano

Body do pvp od początku no i w expie trochę od surki wp gorszy, surka wp najlepsza w expie od początku ale w pvp +70 no może +65 z dobrym eq , musisz się zdecydować.

Opublikowano

Hmm, zapomnieliście o woju mentalu :) Każdy myśli że mental jest dobry do expa a w pvp jest cienki, to nie prawda :P Mając takiego mentala 70lv też niezła maszynka do pvp. Lecz aby nim koksić niestety niezbędne jest posiadać duchowe walnięcie i butka na P. Na 70lv stal+9 z bonami do pvp i kd+4, złodziej+9 12 siła 10 kret z kd+4 i wiadomo, ebo+9 butki feniksa itp :D

kuzyk2.png
Opublikowano

Rob wp nie czytaj tego ze wp slaby na pvp bo jest kosiara surka pw 83lv po certach 20luda a bez kryta z paluszka g5 14k bije...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Oczywiście ,że wojownik body

LEPSZY DO EXPA!!!!!!! :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Pandora mt2!!!!!Wymiata!!!!!!!!

Gość PoweRade™
Opublikowano

Sura WP

Dobry exp + tanie ku + od 70+ dobry w pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...