Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Allegro , PayU

KHryme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem w czwartek konto Xbox Live na allegro.

W Piątek rano zapłaciłem , i o godzinie 17:43:15 dostałem takowego mail'a .

Witaj XXX--- (XXX)!

Pamiętaj, że wszystkie automatyczne e-maile dotyczące przebiegu Twoich transakcji na Allegro i w Sklepach zawierają w nagłówku Twoje imię i nazwisko. Dotyczy to powiadomień o złożonych przez Ciebie ofertach, przebiciu Twojej oferty, dokonanych przez Ciebie zakupach "Kup Teraz!", wygranych przez Ciebie licytacjach oraz powiadomień z procesu zapłaty przez PayU. Jeśli otrzymasz takie powiadomienie niezaadresowane imiennie do Ciebie, nie odpowiadaj na nie.

PayU

Twoja wpłata dla Sprzedającego RESELLER79 nie została przekazana. Aukcja Dead Rising 2 + Assassin's Creed II (1972950113) Kwota 24,90 zł Płacący XXX Odbiorca RESELLER79 Data utworzenia 2011-12-08 17:43:15 Płatność 102620466

Przejdź do karty płatności i zdecyduj, co chcesz zrobić

• Możesz przekazać wpłatę Sprzedającemu lub wycofać środki na swoje konto w PayU i zlecić ich wypłatę.
    Jeśli tego nie zrobisz, po upływie pięciu dni wpłata zostanie wycofana automatycznie na Twoje konto w PayU..

Możliwe powody odrzucenia wpłaty:

• Anulowałeś wpłatę zanim wpłynęły środki z dokonanej przez Ciebie wpłaty.
  • Twoja wpłata została anulowana automatycznie z powodu braku wpłaty środków przez ponad 10 dni, środki jednak wpłynęły (po tym terminie).
  • Twój bank początkowo nie autoryzował transakcji, lecz ostatecznie przekazał środki z Twojego konta lub wystąpiły inne problemy w komunikacji z bankiem w początkowym etapie tworzenia płatności.

Przydatne informacje

• W każdej chwili możesz sprawdzić szczegóły wpłaty na karcie płatności. W tym celu kliknij w numer płatności w zakładce Moje zakupy > PayU: Lista moich wpłat

Czytaj więcej o PayU

Dziękujemy za korzystanie z PayU.

Pozdrawiamy,

Zespół Allegro

Kontakt z obsługą Użytkowników

Wiadomo o co chodzi?

Czy pieniądze dojdą na konto ?

Gry za darmo, gry na MAC, Linux oraz Windows.

Outlast 2 PC Download

Opublikowano

Sprawdź czy po weekendzie dojdą pieniądze .

Ostatnio kupowałem grę na allegro w piątek po 17 i przelew z kasą dotarł w poniedziałek :x .

Nie wiem do końca jak działa ten PayU .

Poczytaj na ich stronie głównej .

Opublikowano

PayU to nowa nazwa, funkcji: Płacę z Allegro

Płacisz przez PayU to odbiorca dostaje wiadomość, że już zapłaciłeś i może wysłać przesyłkę. Pieniądze do niego dojdą w takim czasie jak normalny przelew.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...