Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q] Przy update'ach PS3 się wyłącza.

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że jak wyskakuje informacja o zaktualizowaniu oprogramowania to po kliknięciu konsola się wyłącza. Muszę tak robić 2 razy. Włączyć, wyłączyć i powtórzyć to samo.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Macie slima czy classica ? Może rzecz w tym , że coś się popsuło ? Ale z drugiej strony, raczej nic nie mogło się popsuć ,bo skoro macie ten sam błąd, to raczej konsola się nie "zaraziła" problemem . Spróbujcie zrobić nowe konto na ps3 i tam spróbować . Mówię o koncie w systemie , nie o koncie w psn :)

Opublikowano

Zależy od wersji konsoli oraz jaki macie Update gdyż ja normalnie zainstalowałem nowego Update'a podejrzewał że 4.01+ bez żadnego problemu

konsola mi się tylko na 5sec. czarny ekran potem te ładowanie i instalowanie a konsolka walnęła reset i koniec

musicie coś popróbować by się udało. ;)

@Up - możliwe że nie że zaraziła się lecz wystąpił ten sam błąd gdyż jak i w grach i konsolach są te same parametry (z wyjątkiem gier różnych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...