Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja Dagger i Solara ;]

ViiperPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem doświadczonym graczem w metka jednak zawsze grałem Wojem.Teraz chciałem zacząć ninja na solarze jednak nie wiem jak skille roztawić. Napewno 1 zasadzka i teraz pytanie na jakie jeszcze skille dodac ten 1 pkt dodalem na wirujacy i szybki i czy sie opyla na krycie lub trutke dodać? I jaki skill jako 2 dodawac wirujacy czy szybki ?

I tutaj pytanie na Solare po ile chodza ku zasadzka? koziki+9 jakies cienkie oraz itemy z 1k pz i zbroja na 18+9 ;d

I jeszcze ile bodzio wart ? bo dostałem z toboli

zbyt duża

Opublikowano

Skoro grałeś tylko wojem to nie jesteś doświadczonym graczem..

No ale do pytania:

Dodaj na początku po jednym punkcie do wszystkich skili, oprócz krycia. Po zasadzce maksuj wirujący.

Na razie ceny na solarze są tanie. Aura jakoś 100k.

Opublikowano

aura 100k ? yy 100k to byly 2 dni servera teraz dochodzi do 1kk

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Siemka jestem doświadczonym graczem w metka jednak zawsze grałem Wojem.Teraz chciałem zacząć ninja na solarze jednak nie wiem jak skille roztawić. Napewno 1 zasadzka i teraz pytanie na jakie jeszcze skille dodac ten 1 pkt dodalem na wirujacy i szybki i czy sie opyla na krycie lub trutke dodać? I jaki skill jako 2 dodawac wirujacy czy szybki ?

I tutaj pytanie na Solare po ile chodza ku zasadzka? koziki+9 jakies cienkie oraz itemy z 1k pz i zbroja na 18+9 ;d

I jeszcze ile bodzio wart ? bo dostałem z toboli

Jeżeli chodzi o build to:

Zasadzka > Wirujący Sztylet > Szybki Atak > Trująca Chmura > Krycie Się

Opublikowano

na początku wszystkie skilla po 1, a buildy:

PvP - zasadzka > wirek > chmurka > szybki

Exp - zasadzka > chmurka > wirek > szybki

Opublikowano

Zasadzka > Wirujący Sztylet > Szybki Atak > Trująca Chmura > Krycie Się

Polemizowałbym na temat zasadzki, moim zdaniem lepszym wyborem na pierwszy skill jest wirujący Sztylet, ponieważ obszarowy. No ale wybór jest kontrowersyjny ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Mój ulubiony bulid do expa to: Chmurka>Wirujący>Zasadzka>Szybki>Krycie :) Lepiej się on sprawuje na serwach typu Diamond Elite itd z szybkim expem.

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...