Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pare Pytań do ogarniętych

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarniętych w temacie znaczy ludzi którzy jeśli coś napiszą to nie tylko po to, żeby nabić sobie postów, ale ludzi którzy wiedza co piszą..

1. G36e (Popularna nazwa gietka) a G36e Valkyrie, czy istieje jakakolwiek różnica między tymi broniami poza oczywiście wyglądem?

2. G36e.. Potrafię tym strzelać umiem w niej kontrolować recoil luźno robie kd 2.5, ale kupić na perma Valkyrie czy p90tr które w sumie nie jest złe, ba nawet bardzo dobre ;] ? (Obie bronie nie wchodzą w grę, przynajmniej w najbliższym czasie..) Naprawdę mam straszny dylemat.

3. Pistolet na perma? Kolega zamierza mi podarować i pytał jaki, więc proszę zwięźle i na temat..

4. Wiadomo coś o eventach na ca eu podczas świąt? Nie chciałbym kupić teraz perma za 25k nx a na święta zorientować się, że ta sama broń jest 2x tańsza ;/

5. Co oznacza "chams"?

Odpowiedzi nie uzasadnione będę zwyczajnie ignorował, nagradzam lajkami.

Ps. Wale się po głowie i pytam "czemu ja kupiłem to m416cqb?" Gdybym mógł się cofnąć kupiłbym Valkyrie, nie lubię takich broni nad którą nie muszę pracować. 0 frajdy ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Ja nie czuję różnicy gdy strzelam z valkiri i zwykłej G36E

2. Tak jak wyżej napisałem ja nie czuje różnicy więc kup P90tr jeśli chcesz

5. chams - widzenie przez ścianę

76561198090890807.png

Opublikowano

1.nic za bardzo moze troche recoil

2.p90tr

4.moze beda zalezy od nexona

3.Beretta 93R tego nowego guna

5.widzisz kolesi na kazdy kolor przez sciane

ps: sam chiales kurna cqb i mowiles ze i tak bys kupil to zamiast p90tr bo to podstawowa bron

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

1.Normalnie raczej jej ja to nie widze..ale raczej jest minimalna w statystykach ( tak mi się wydaje )

2.Masz to P90TR na krótkie , a gietka jest uniwersalna.

3.USP Le polecam.

4.

http://www.mpcforum.pl/topic/447461-spis-events/

tutaj masz temat z tym.

5. Normalnie to jest item , wylatuje z szkrzynki (chyba myst-n) dla speca tzw.Satelite Chams że przez jakiś krótki czas widzisz wrogów przez ściany.

A jako hack to jest : że widzisz przez ściany wszystkich o kolorze takim..nie wiem jak to określić niebiesko-zielonym ( ten podstawowy z satelity )

Ale często sobi wybierasz kolor , poprostu na dowolny widzisz.

Opublikowano

Więc może i ja się wypowiem ^_^

1.Różnica?Plotki i moje własne odczucia są takie.Po 3/4 strzale bron strzela bardziej na boki a Valkirie strzela w góre (w głowe) dzieki wygladowi mozna poczuc ze bron jest lepsza co moze pomoc graczowi ^.-

2.Jeśli nie czujesz to będziesz gietke za gp kupywac TR'ka na krotkie/srednie dystanse to dobry wybór.

3.Tak jak kolega wyżej chyba ze chce cos mocarnego to Desert Deagle.

4.Napisał wyżej

5.chams - widzenie przez ścianę najkrótsza i najbardziej trafna definicja ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1.Nie ma.

2.Szkoda kasy na Valkyrie

3.Beretta 93R

4.Co roku jest jakiś event,ale chwilowo nie wiadomo co NEXON dla nas szykuje.

5.Hack/Satelite Chammer za pomocą,którego widzisz przez ścianę

9368_gold.png

Opublikowano

1. Nie ma róznicy oprocz wygladu

2. P90 TR jest bardzo dobry na bliskie odleglości i do walenia hedów a Valkyrie na średnie odleglosci. Ważne na jakich mapach lubisz grac

3. USP SE. Mam go i jestem zadowolony.

4. Nie wiadomo

5. Chams to widzienie przez ściany/ wallhack

beznazwygr.png

Opublikowano

1. Nie, tylko różni się wyglądem, ale już Autumn się różni osiągnięciami.

2. Wiesz gietką zagrasz wszędzie na każdej mapie, P90TR nie zagrasz wszędzie bo jest na niektórych mapach do kitu lub cię kicką za nią.

3. Ten najnowszy Berreta.

4. Na razie nic nie wiadomo ale coś powinni dać.

5. Inaczej WH

Opublikowano

1. Co do parametrów broni nie ma żadnej różnicy, lecz ja mam tak, że z Valkyrii lepiej mi się strzela.

2. Mam p90tr i szczerze powiedziawszy wolał bym g36e Valkyrie bo te'erki wszędzie nie użyjesz, a gietka jest uniwersalna.

3. Z mojego doświadczenia najlepszy pistolet to z tego co pamiętam K5SD CAMO. (nie jestem pewny co do tej nazwy ale to chyba poprawna, z takim tłumikiem)

4. Jeszcze nie podano

5. Chams to słowo używane przez graczy które znaczy wallhack, czyli widzisz przez ściany wrogów.

Opublikowano

1. Nie ma różnicy

2. Kup P90TR, gietkę będziesz mógł sobie kupować za GPki

3. K5SD - bardzo dobry pistol z wbudowanym tłumikiem

4. Możemy się tylko domyślać, zobaczymy

5. Widzenie przez ścianę

Opublikowano

1. G36e (Popularna nazwa gietka) a G36e Valkyrie, czy istieje jakakolwiek różnica między tymi broniami poza oczywiście wyglądem?

Nie ma różnicy

2. G36e.. Potrafię tym strzelać umiem w niej kontrolować recoil luźno robie kd 2.5, ale kupić na perma Valkyrie czy p90tr które w sumie nie jest złe, ba nawet bardzo dobre ;] ? (Obie bronie nie wchodzą w grę, przynajmniej w najbliższym czasie..) Naprawdę mam straszny dylemat.

P90 tr kup, a co go gietki to był event ze można było za 80 k GP kupić, więc może będzie jeszcze powtórzenie eventu z tą bronia to zamiast wydawać na nią NX'y kupisz za GP, tylko nie wiadomo kiedy nastąpi taka promocja...

3. Pistolet na perma? Kolega zamierza mi podarować i pytał jaki, więc proszę zwięźle i na temat..

Według mnie USP SE ale tutaj to już najlepiej kup kilka pistoletow na jeden dzień i je po prostu przetestuj który ogarniasz, a który do Ciebie nie pasuje

4. Wiadomo coś o eventach na ca eu podczas świąt? Nie chciałbym kupić teraz perma za 25k nx a na święta zorientować się, że ta sama broń jest 2x tańsza ;/

Nexon ukrywa świateczne eventy w wielkiej tajemnicy, więc niestety nic nie możemy powiedzieć w tej sprawie

5. Co oznacza "chams"?

chams to wallhack - wh, czyli widzenie przez ściany przeciwników. Jest to wmontowane w hacki lub możesz je mieć używając modów do tej gry

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

1. Valykria ma troszkę mniejszego Recoila

2. P90TR dlatego że na małe mapy jest bardzo zabójczą bronią jeżeli masz jeszcze tą laskę co ma speeda 30% to biegasz strzelasz i tak cały czas

3. USP SE bardzo dobra broń nie ma prawię recoila i dużo DMG

4. Na-razie nic nie wiadomo ale w najbliższym czasie się dowiemy:D

na-pewno będą jakieś przeceny jak zawsze 20% taniej

5. jest to hack a tak potocznie zwany też Wall-hack

widzisz gości przez ścianę na Niebiesko i Zielono

Liczę na +

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Dobra to może ja dopisze, że gram najczęściej na dużych mapach a moje ulubione to Oil ring (33% rozgrywek ;p) Snowy Walley, Two Towers... Żadziej gram na Sector 25 Junk Flea OMA.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...