Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crash przy starcie gry

adamciooo777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie prosze was o pomoc gdy włączam combata laduje sie gra (biegnie woj) wybiega za ekran i tyle z mojej gry wyłącza sie do pulpitu .Prosze o Pomoc

Mam wyłączonego antywirka

Probowalem reinstalu ze 4 razy

Pobieralem nowe Clienty

Robilem w update Hshield

I to wszystko na nic caly czas to samo ...... Prosze pomocy.: )

Opublikowano

Robiłeś

C: -> Nexon -> Combat Arms EU -> HShield -> Update a nastepnie autoup.exe ?

jeśli nadal nie działa usuń wszystkie hacki do innych gier również

wyłacz zaporę systemową

przeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusów wyczyść kompa z wirków jeśli jakieś się znajdą i wyłącz antywira

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

to zrob to samo tylko nie wlanczaj autoup usun wszytko co jest w folderze update potem wroc do folderu Hshield i uruchom HsUpdate i wroc do folderu update i w tedy autoup

Opublikowano

Jeśli to robiłeś to musisz to zrobić jaki admina odpalić autoup lub hsupdate bo inaczej ci nic nie da.

Opublikowano

Robie tak wchodze dysk :D program files/combat arms/Hshield/update/patch/39 i ten plik<<< usuwam potem wchodze spowrotem dusze do Hshield dusze HSUShield potem wchodze w autoup gdy to włącze wyskakuje ramka dusze w niej Start Update i po 1 sec mi wyskakuje nastepna ramka : All files have already been updated.... wczoraj skanowałem caly komputer nic nie wykryło mam wszystkie anty wirusy powylączane i zapory i dalej DUPAA...: ) nie wiem co jest nie tak

Opublikowano

eh ale usun zawartosc /update/ nie tego patch itd jak chesz omek dal swojego hs sciognij jak nie pomaga to co mowilem wejdz w update i usun co tam jest nie w jakis patch itd jutro z rana wezme sie za tuta bo duzo ludzi nie wie jak to zrobic

Opublikowano

Nexon ma coś mocno zrąbane w którymś zabezpieczeniu gry...albo HS albo tym nowym black cipher...dlatego takie problemy występują u wielu osób...

usuń z folderu update wszystko oprócz autoup..włącz to (jeżeli win7/vista to jako admin) i wtedy spróbuj...;)

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...