Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Win7]Aktualizacja sterowników

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

W win7 jest opcja windows update. Jednakże, ona nie wykrywa mi żadnych aktualizacji, nowszych sterowników itp.

Poczytałem na forum win7 o różnych programach które sprawdzają wersje sterowników i szukają nowszych, które można potem ściągnać.

Ściągnąłem 2 takie programy i znalazło ponad 20 nowych sterowników ( w jednym 19 w drugim 20 )

Mój problem polega na tym, że sterowniki można ściągać pojedynczo. Jest jakiś program który umozliwa aktualizacje wszystkich sterowników?

Moje drugie pytanie brzmi : Jak polepszyć wydajność gier?

@ Edit:

@Down

Ja nie wiem czy gra działa jak należy, czasami mam lekkie zacinki...

Next pytanie : Jak zwiększyc częstotliwość myszki win 7 32bit?

Było to gdzieś na google ale można przez to uszkodzić coś w płycie głównej ( O i le dobrze pamiętam ...) Da się jakoś zwiększyć "Domowymi sposobami" bez uszkodzenia kompa ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nijak, zawsze ściągać aktualne sterowniki ze strony producenta a nie ufać jakimś programom

najlepiej to utrzymywać system w porządku i jak działa wszystko jak należy nic nie starać sie na siłe ulepszać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tzn. Driver Genius jest w pełni zaufaną aplikacją. Sam z niej korzystam. Czasem celowo zaglądam na stronę producenta by obejrzeć czy program nadal sprawnie się spisuje (czyt. podaje najaktualniejszą wersję sterownika).

jqeuR.png

Opublikowano

Niestety ale to jest płatny program i nie mogę przez niego ściągnąć sterowników. Pomoże ktoś z pytaniami w temacie ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No to zobacz swoją płytę z sterami, którą otrzymałeś z zakupem. Spisz nazwę sterowników z menu instalacyjnego i wpisz to w google i znajdziesz strony producentów i pobierzesz własnoręcznie.

jqeuR.png

Opublikowano

w niektórych przypadkach myślenbie boi i nawet znalezienie nazwy płyty stwarza problem

- po otwarciu masz napisane na płycie największymi literami jakie znajdziesz typ płyty

- przy starcie komputera pisze zaraz nad ilością pamięci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...