Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Więcej FPS

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po aktualizacji każdy ma mniej FPS niż miał jest to częściowo spowodowane Wzrastającą ilością trafień.

Wystarczy wejść w ustawienia -> interfejs -> "Pokazuj wzrastające ilości trafień".

Wyłączamy i o to mamy więcej FPS. Jest to pomocne gdy bijemy np: kubika.

Opublikowano

Dałem to bo uważam że może komuś się to przyda.

@damianww ja pisze żeby wyłączyć to:)

Opublikowano

Mi to sie przyda bo neta mam slabego ;p a jak widze kubiki to odrazu lece od nich bo proty jak zaczna walic to ja deda bo mam lagi ;/

Opublikowano

Grając na operze zawsze mam ~60 fps'ów

Nie lepiej powyłączać tło, włączyć niską jakość statki i inne? :P

No nie gadaj że na kubikach też masz 60fps bo nie uwierzę, ja mam 2 rdzeniowego proca 3,2Ghz i 4 Gb RAM a do tego grafe radeonka 4870 z 1GB pamieci, to śmieszne ale na kubikach fps spadają do 2-3 8S mając wyłączone tło i ustawienia grafiki na niską. Gram na Chrome 15 i FF8, na obu jest podobnie.

Może sprawdzę operę ale jej nie lubię :angry: , chociaż wydaje mi się że przeglądarka nie ma znaczenia, bo Flash na każdej jest obsługiwany w miarę równy sposób.

Opublikowano

@up 60 fps to ja mam normalnie. Bicie alienów 45, 50+. 2gb ram, 256mb grafika, net 1mb, procek 2X2.4ghz ... Więc nie mów mi, że masz 2 fps przy cubiku

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

Rany nie cierpię Opery, ale po przetestowaniu jej w wersji 11.6 i Chrome 15 i FF 8, muszę przyznać że DO działa lepiej/szybciej na Operze <_<

Na każdej przeglądarce, będąc na mapce bez alienków mam 60-62 fps

Chrome i FF przy cubiku 1-15 fps gdy latają protki, a na Operze koło 15-25 fps

Ehh wygląda na to że będę musiał się przyzwyczaić do nowej koleżanki :unsure:

Opublikowano

Pliki nowych alienów są większe od plików starych, niektóre nawet kilkakrotnie większe .. stąd między innymi koszmarne lagi, szczególnie we wrotach. W zecie przy samym devouerze mam 1-15 fps ..

Opublikowano

Quake masz racje ja na chrome gdy bilem jakiegos aliena to mialem jakies 10-15 fps a przy kubiku 1-10 , po przeczytaniu twojego posta sciagnalem opere i teraz przy biciu alienow mam 50-60 fps a przy kubiku 30-40

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...