Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który czołg

Kariii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gram w W.o.T od niedawana i mam do was pytanie który czołg wybrać ? M37 (SPG) Czy M2 Medium Tank ?

Opublikowano

Ok, dzięki. Wybiorę jednak SPG bo dobrze mi się gra T57 więc i m37 wybiorę :) Jeszcze raz dzięki

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Mam nadzieję, że jeszcze nie kupiłeś :)

M2MT - jest to czołg o ogromnej sile ognia, ale za to mniejszej celności i manewrowości. Dobry na krótkie dystanse (mniej niż 100m), gorszy na większe. No i po nim jest M3LEE, czyli jak dla kogo, ale może być nie za fajnie.

M37 - arta o kosmicznym zasięgu 900m i dość dobrej celności. Przewaga jej nad innymi artami tego tieru jest taka, że można z niej nakurwiać jak z maszynówy przy zachowaniu dobrego zasięgu i niezłych jak na ten poziom obrażeń. Masz po niej M7 Priesta, czyli już nie tak cudowną w porównaniu do konkurencji artę. z SU-5 jeszcze jakoś idzie, ale Grille jest bez porównania lepszy. Na szczęście M41 będzie porównywalnie dobry do Hummela :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

No jeszcze nie kupiłem :) Brakuje 1k doś. :D Czyli po tym co napisałeś chyba wynika, że bardziej by się opłacało kupić m37 (Tak mi się wydaje).

Ps.Dzięki, że starałeś się pomóc.

Opublikowano

Artyleria i czołg to nieporównywalne pojazdy, zarób kasę na promocodach i kup obydwa-będziesz mógł sprecyzować swój stul gry a w przyszłości zyskasz arte do zarobku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...