Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie 7218...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć..

WapStar raczej zblokowany...

czytałem na forach o tym numerze 7218... gość napisał żeby wysłać STOP po ten numer... ok wysłałem a w odpowiedzi dostałem " rezygnujesz "...

a wcześniej brat powiedział , bo chciał te foty że kilka razy " kasia " pisał , chcesz ?? itp. i to z błędami ortograficznym... za każdy sms do mnie pobiera 2,44...

Mam dwa pytania .

1.) To pisze dosłownie babka czy maszyna ??? bo żeby robić błędy ortograficzne to na kompa nie wypada.

2.) Jak zblokować ten cholerny numer ??!

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Powiedz jak sie nazywa te coś i gdzie to było - tv/net?

a wcześniej brat powiedział , bo chciał te foty że kilka razy " kasia " pisał , chcesz ?? itp. i to z błędami ortograficznym...

mozesz dokladniej wytlumaczyc? bo ja nie rozumiem.. Pomoge ale przetlumacz to... Wiem ze pisales w pospiechu bo jestes pewnie "zdesperowany". Jest jeszcze mozliwosc zmiany numeru.

@edit. Daj cala tresc wiadomosci ;]

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

1. Koles ustawil skrypta i automatycznie odpowiada.

2. Nie znam niestety. W google znajdziesz , na stronie producenta czy cos

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Widziałeś?

http://smartfony.play.pl/android/aplikacje/2011/natretom-dziekujemy-jak-walczyc-z-niechcianymi-sms-ami-i-polaczeniami/

Próbowałeś coś z tego?

Opublikowano

No brat wysłał te potwierdzenie o przychodzenie jednej fotki ero , mam numer z ery... tyle że przy tym pojawił się ten numer 7218... i to była " kasia " i z nią pisał... tyle że za każdy sms który ona wysyła do mnie , bierze z konta 2,44..

oto chodzi...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

nie bierze. Jezeli ty wyslesz to wtedy tak . Nie chcesz otrzymywac to napisz STOP pod nr 2800 koszt jak za zwykly sms. Nie moze ci zabierac kasy niedobrowolnie. To jest lamanie prawa a oni dzialaja prawidlowo. Bez oszustw. Takie cos by bylo wymuszaniem pieniedzy

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...