Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać Na Bossów I Sh I Lagi.

//////

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym się dowiedzieć czy na bossów jest lepszy sura bm czy ninja archer głównie chodzi mi o królowa pająków.server longjuyt2 więc marmury poli odpadają :/

Mam też pytanie jak skonfigurować tu sh,po chwili mnie wywala?mam duże lagi,duże opóźnienia,wczoraj ich nie miałem,jest na nie jakiś sposób oprócz nowego kompa,przeprowadzki do chin,zmiany neta i zwiększenia priorytetu crtl+alt+del?Do tego na sh pare 1 hitów z łuku zada obrażenia a reszta już nie.

Sh nie chce do jechania nim 24/7,włącze na 10 min,zabije bossa i tyle.

Opublikowano

Bez marmur nie zabijesz bossa, tym bardziej krolowej ... Musial bys miec bron od 70/75 + 9, i 5 skili na P - I tak te zabicie trwalo by z 5-10 min.. Co innego z marmurem, i poli na P.

Opublikowano

Hymm,a widziałem na yt ninje które biegały i waliły z łuku jak z terminator z CKM w bossa,jak skonfigurować hacka tak i jakiego ?

Luk na 80 się robi z żółtego smoka +9?jest 100% na zrobienie ?

Np tu hxxp://www.youtube.com/watch?v=pQeuLa6z7t0

Opublikowano

Na s1 nie skonfigurujesz go, i tak Cie bedzie kickac. To czy Cie bedzie kickac, czy nie, to zalezy od ilosci graczy na servie, i od lagow.

Niektorzy mowia, ze gm ma slabego neta -.-

Gm ma kolo 50 mega neta! - Dla niekapujacych

Gm rozsyla kazdemu po trochu swojego neta, np. wejdziesz na serva, to juz od tych 50 ubywa ze 100 kila.

I pomyslcie.. ile osob gra na servie, a za kolezke z sh 2 x wiecej. To sobie sami policzcie, i sie nie dziwcie, ze Was kicka.

Opublikowano

Gdybym wiedział to bym nie pytał.

Widziałem screen z tym łukiem diabła,on jest na 50 czy 80?czy na spolszczeniu go tak widać ?

Opublikowano

raczej 80 bo na 50 z rogu byka na 60 jakistam na 65 morela i zloty na 70 nie wiem a na 75 czarnego kruka

Opublikowano

ten na 80 wyglada jak na luk cps pomiedzy 46-54 ale na pl go nie ma tylko na chinskim lub niemieckim

Ps.jak up na pisal predkosc sh nic nie da,moze jeszcze z pol roku temu dawala ale nie teraz

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

MarcinR. dawno się tak nie śmiałem czytając jakiś post. Tak GM ma internet z neostrady, na dodatek 1GB/s !!! Wyobraźcie sobie tą moc... Hahhahaa i do tego ma pakiet darmowego transferu... Słyszałeś o czymś takim jak serwer dedykowany?

Opublikowano

na longjuyt2 czyli metin35 są marmury POLI dla waszej wiadomości sam mam 2 ....

@ edit MarcinR. chyba twojego posta wkleje do sygnatury xDD rozsyła wam swojego neta... haha

Opublikowano
MarcinR. dawno się tak nie śmiałem czytając jakiś post. Tak GM ma internet z neostrady, na dodatek 1GB/s !!! Wyobraźcie sobie tą moc... Hahhahaa i do tego ma pakiet darmowego transferu... Słyszałeś o czymś takim jak serwer dedykowany?

Co za idiota..

Na mysli gm, mowilem o tym dedyku.. Nie kazdy wie co to jest..

A reszta ponizej to jest prawda, wiec nie wykazuj sie tu wielka inteligencja, bo wiele nie wiesz. Tyle z mojej strony, pozdro.

Opublikowano
Co za idiota..

Na mysli gm, mowilem o tym dedyku.. Nie kazdy wie co to jest..

A reszta ponizej to jest prawda, wiec nie wykazuj sie tu wielka inteligencja, bo wiele nie wiesz. Tyle z mojej strony, pozdro.

No widać że ty na pewno nie wiesz co to jest :]

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid, to wklej to do swojej sygnaturki. Jednak gdy jesteś jedną z larw tego zjeba to najlepiej idź sie powieś

Popieram ;]

Opublikowano
Witam,chciałbym się dowiedzieć czy na bossów jest lepszy sura bm czy ninja archer głównie chodzi mi o królowa pająków.server longjuyt2 więc marmury poli odpadają :/

Mam też pytanie jak skonfigurować tu sh,po chwili mnie wywala?mam duże lagi,duże opóźnienia,wczoraj ich nie miałem,jest na nie jakiś sposób oprócz nowego kompa,przeprowadzki do chin,zmiany neta i zwiększenia priorytetu crtl+alt+del?Do tego na sh pare 1 hitów z łuku zada obrażenia a reszta już nie.

Sh nie chce do jechania nim 24/7,włącze na 10 min,zabije bossa i tyle.

Tak, jesli mowimy tu o zwyklym eq bez bonusow to wiadomo ze archer ( otrucie), jesli jednak mowimy o bonusach......Zalatw sobie w chelmie i innych itemach ^ na otrucie i jazda ;]....Wbijasz u bm na P skille DUCH/SFERKA/MROCZNE/DUCHOWY......Wlczasz sh ( nie za szybko, okolo 2 ) lejesz bossy....Musisz z miecza, aby otrulo...Jak masz spory i otrujesz to powinienes dedna, ale na wysokim lvl + 70 z PRo eq ^^

Pomogę z matematyki, PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wystarczy podkrecic w mh speed atack tak zeby zadawal obrazenia to jest chyba 4.0 predkosc. A do tego bierz luk ktory ma najszybszy atak.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Archerem żadnego bosa nie ubijesz bez poli, skille do dupy, hity z łuku za wolne i co? I gówno, to jest tak spaprana postać że pożal się Boże. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...