Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skyrim kilka pytań

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Gdzie moge zdobyć serce deadry.Wziołem już z tej takiej świątyni, z Jarvaskr a w Akademi ten elf nie ma tych serc.

2. Mam zaklęcia na poziomie nowicjuszowskim i jak zrobić aby były np na poziomie ucznia, mistrza itp.

3. Jak zdobyć lepsze zaklinanie. Np obr od ognia mam 10 a chciałbym na 20.

4.Nauczyłem się u trenera mistrza zaklęć zniszczenia na 5poziom i czy da się kolejne 5?

Opublikowano

nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania,ale odpowiem ci na te co akurat wiem ; )

2.Żeby mieć czary na wyższym poziomie musisz je ulepszyć w umiejętnościach ,z tego co pamiętam

3.musisz poskillować raczej

4.U tego trenera co trenowałeś raczej nie.

Jeżeli na niektóre pytania źle odpowiedziałem,to sorry bo ja tylko troche w Skyrima grałem ;d.Kiedyś musze to nadrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Nie wiem

2. Skile są tak jakby po prostu na poziomie nowicjusza i już. To znaczy że jak masz skil na poziomie nowicjusza to będzie on tylko na poziomie nowicjusza, jeżeli chcesz ucznia itp. to musisz kupić nowy skil(NIE TEN SAM!). Dokładniej jeżeli masz ten skil co walisz ogniem(Nie pamiętam nazwy), to kup se skila Kula ognia(czy coś takiego), on już jest na poziomie ucznia. Mam nadzieję że to wytłumaczyłem

3. Po prostu używaj tej magii

4.Tak ale musisz wbić lvl(Jeżeli chodzi nam o to samo)

Pozdro

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...