Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poszukuje GM,informatyka,sponsora itp

sork4fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam ludzi dzięki którym stworze dobry serwer mam dużo pomysłów mogę się założyć że jak wszyscy dlatego widzę ze to będzie trudne ;P

INFORMATYK- poszukuje go nie do zrobienie serwa bo co ja bym robił ;P poszukuje go żeby mi dał pliki żeby coś pomógł wyjątkowo ,zwłaszcza żeby zrobił forum

SPONSOR-poszukuje go do opłacenia serwera dedykowanego ponieważ jetem młody mam 13lat i nie stać mnie na opłacenie co miesiąc 300zł za serwer ;/

GM-ich poszukuje bardzo dobrych który mi trochę pomoże tak jak informatyk który da linka do czegoś lepszego niż do tego głupiego Virtuala_PC zrobiłem serwa na chamahi a przy drugim mi sie coś popsuło i teraz to wogóle mi nie chodzi ;/

kontakt-

w tym temacie sprawdzam go bardzo często co 10min go odświeżam

na pw też można bo po odświeżeniu będę widział pw

i na gg oczywiście 34510481

wszystkie pomoce dla mnie kierować na tym temacie dla każdego pomocnika jest plus (takiego co da jakiś link dla informatyków,GM i sponsorów o wiele więcej ;P

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...