Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hack na PL win7 nie mogę włączyć obejścia

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam mały problem, 2 tygodnie temu dostalem nowego kompa, poprzednio mialem win xp teraz mam win7 niewiem czy to o to chodzi ale mianowicie na tamtym kompie mialem hacka odpalanego przez injeckta zablokowany hs i obejscie (obejscie- calkiem nowy hs a obejscie t oplik bat ktory odpala metka bez patchowania) problem jest taki ze na win xp odpalalem bez problemu a na win7 wyskakuje mi blad typu nie mozna otworzyc pliku metin2client.bin bo nie ma potrzebnego programu czy cos w tym stylu. co mam zrobic ?

;)

Opublikowano

A service pack 3 masz zainstalowane ?

A jeżeli to nie pomoże to potem renstal metka ztorentować, patchować i potem zrobić obejście mam nadzieję że pomoże

sygnac.jpgmalaszczalka.png

JAK POMOGŁEM WIESZ CO ZROBIĆ " LUBIĘ TO "

Opublikowano

z tego co wyczytalem to do win7 nie wyszedl jeszcze nawet service pack 2

mam win7, sp3 jest do win xp wszedzie pisza. Co teraz ? jakas aktualizacja ogolna ?

;)

Opublikowano

ok mam instaluje, zobacze jak bedzie dzialalo to stawiam ci flache ;p

wywala bład "run eror time 5 invalid procedure call or argument" WTF ?

metin spatchowany od nowa, skopiowany dopeiro potem instalacja kamer moda

;)

Opublikowano

chyba znalazlem problem, gdy klikne na metin2client.bin prawym wlasciwosci mojemu kumplowi pokazuje w okienku "otworz za pomoca" -Wspólna biblioteka DLL powłoki systemy Windows

mi pokazuje VLC media player jak mam to zmienic spowrotem na biblioteke DLL ?

hsa mam zablokowanego juz

;)

Opublikowano

wedlug mnie t oglowna przyczyna, prosze o pomoc, niewiem jak mam zmienic to spowrotem na te "Wspólna biblioteka DLL powłoki systemy Windows" w domyslnych programach nie wyszukuje mi wgl czegos takiego, gdzie mam tego szukac??? prosze o jak najszybsza pomoc

;)

Opublikowano

Witaj, miałem ten sam problem ściagnąlem teraz kamer moda wyskakiwał mi ten błąd co tobie, zablokowalem logi i hs i dziaaaała ;] Sprubuj innej blokoday hs.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...