Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NetFremework

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem co do privka Tiveria.Otóż jak większość z Was wie aby zagrać na cliencie niezbędny jest Net Framework 4. Pobrałem go ze stronki serwa, i gdy go chciałem zainstalować nie pisało w oknie że mogę zainstalować tylko usuń program lub napraw. Wybrałem opcję napraw i czekałem aż się załaduje i w końcu się załadowało. Zgodnie z wiadomością wyłączyłem i uruchomiłem ponownie kompa. Gdy chciałem rozpocząć instalację clienta, wyskoczyło mi małe okienko z wiadomością że Net Framework 4 nie jest zainstalowany. Więc otworzyłem jego isntalkę po raz drugi lecz tym razem wybrałem opcję usuń. Musiałem pierw usunąć 2 pliki w panelu sterowania z dodaj/usuń pogramy i zrobiłem to. Znów wyłączyłem i ponownie uruchomiłem kompa i zainstalowałem Net Frameworka. Gdy chciałem zainstalować clienta znów wyskoczyło mi okno że net framework nie jest zainstalowany.. Wie ktoś co muszę zrobić aby client mi działał? Proszę o szybkie odpowiedzi, daje plusy lub minusy, jak kto woli :)

kuzyk2.png
Opublikowano

jak masz zainstalowany to nie musisz drugi raz instalować a jak ci wyskoczy ta informacja to daj ok i instalacja powinna ruszyc

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Próbowałeś starszej wersji ?

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Już wszystko działa, dziękuję i proszę o zamknięcie :)

Już wszystko działa, dziękuję i proszę o zamknięcie :)

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...