Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to możliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie mam zbyt dużego pojęcia o programowaniu. Znam się trochę na HTML i C++ ale nie mam zielonego pojęcia jak i w jakim języku napisać taki oto program:

-> Planuję zrobić pewnego rodzaju bot typu HitFaker który będzie wykorzystywał różne proxy do klikania jakiegos okreslonego przycisku.

Sprawa wyglada tak ze zrobilem sobie przykladowy przycisk na swojej randomowej stronce do testow (hosting za zlotowke :D) i wrzucilem tam przycisk ZAKODOWANY w szablon (a wlasciwie jego brak bo to tylko biale tlo, 2 przyciski (tak, nie).

Probowalem znalezc link bezposredni do tego przycisku ale nie udalo mi sie. Uzylem Noxiera, Opery Turbo ktory pokazuje dokladny kod zrodlowy strony i paru podstawowych dodatkow z firefoxa. Wiem ze dopisywalo sie bodajze #kategoria=komenda&tak.png - cos w tym stylu. Szukalem tego ale nie moglem znalezc. W takim razie chce w jakis sposob wydobyc link bezposredni do przycisku ktorym jest obrazek.

Wlasciwie jezeli znajde link bezposredni to cala sprawa bedzie z glowy bo juz testowalem kawalek mojego programu i wszystko smiga, ale w sposob nieco dziwny. Co jakis czas sie zawiesza lub wyskakuja bledy po 20/30 kliknieciu ale narazie sie tym nie przejmuje, chodzi mi tylko o ten link bezposredni. Macie jakis pomysl jak wydobyc link ze strony?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Najłatwiej będzie stworzyć obiekt InternetExplorer.Application ( albo WebBrowser w C# ) i wywołać event onClick() na żądanym przycisku.

AutoIt dość dobrze się do tego nada.

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...