Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boost za reflinki.

KonanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam małe pytanko. Przed chwilą wbiłem 2 kontami po 5 LvL. Były one założone przez link z głównego konta. Wyczytałem gdzieś, że za wbicie 5 LvL, główne konto dostaje premię do IP (4 mecze bodajże). Wchodzę na konto, a tu nic, pusto. I tutaj moje pytanko: czy to prawda z podwojonym IP czy muszę po prostu poczekać?

Wróciłem ;]

Opublikowano

Za 10 ref linków dostajesz bodajże 900 RP (Riot Points) czy 1000 i 4 boosty na IP. 1 boost jest na 5 walk.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

@2UP

WTH?

@Topic

Za 1 refka , wbity 5 lvl dostajesz 4 ip boosty . (1ip boots 1 wygrana )

Za 10 975RP i inne nagrody . ( np. za 25 ref coś jest itd. )

Opublikowano

musisz wejsc w swoim koncie na stronie domowej lola w dział referrals i potwierdzic ref linka, wtedy automatycznie dodaje ci te boosty.

167161466687770313241.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak, to prawda, musisz po prostu trochę poczekać.

Lista wszystkich nagród:

ameo.jpg

Opublikowano

Właśnie przeczytałem, że nagrody są przyznawane w przeciągu 48 godzin. Więc wystarczy poczekać. W między czasie porobię więcej kont ^^ Dziękuje wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam.

Wróciłem ;]

Opublikowano

To znowu ja. Dzisiaj jest sobota, więc chciałbym ją wykorzystać. Zrobiłem wczoraj te 2 konta, wbiłem 2 LvL, dzisiaj jeszcze jeden, a boostów nadal nie ma. Chciałbym jakoś wykorzystać weekend.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Przecie boosty same sie nie dodają :O

Wejdź na strone LoLa , zaloguj sie , kliknij my account , tą zakładke z reffami ,rewards earned i tam masz kliknać redem bodajże. :)

xxcafs.png
Opublikowano

A jeżeli zrobiłem jedno konto na West, kiedy główne konto jest na East to jest jakaś różnica?

Wróciłem ;]

Opublikowano

To znowu ja. Dzisiaj jest sobota, więc chciałbym ją wykorzystać. Zrobiłem wczoraj te 2 konta, wbiłem 2 LvL, dzisiaj jeszcze jeden, a boostów nadal nie ma. Chciałbym jakoś wykorzystać weekend.

Konto musi mieć 5lvl. Bez znaczenia, gdzie założysz [east / west], tylko musisz założyć z linku. Gdy wbijesz na koncie 5lvl, poczekaj, aż zostaną zaktualizowane dane [aktualizacja następuje ok. 14:00]. Później wejdź na stronę lola i tam odbierz nagrodę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...