Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Słuchawki

zbablo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam w planach kupno nowych słuchawek a mianowicie Steelseries Siberia V2.

Aktualnie posiadam Creative Fatality i jestem z nich zadowolony, pomimo ze nie działa mi czasami jedna słuchawka.

Prosiłbym o doradzenie czy kupic Siberie V2 czy moze jakies Inne słuchawki.

Mój budzet wynosi 300zł-Max 350zł

narutovssasukesign.png

Sygnatura By R4donix

Opublikowano

Słuchawka czasami Ci nie działa, bo może kabel nie łączy :P

Siberia są dobre, godne polecenia, aczkolwiek mi starczają zwykłe z Carrefour'a za 20zł ^^

Creative Fatality, są znacznie tańsze, jeśli jesteś z nich zadowolony, ja bym Ci polecił nowe Creative Fatality.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Zostań przy F4T4L4CH.

Nie zauważysz zmiany, jedynie co to wydasz kase w błoto. Odłóż sobie ją, albo kup coś innego. np. Mysz,Klawe, jakiś T-shit ^^

Opublikowano

Po cholere refkujesz ? Dostałeś odpowiedzi na pytanie. W/g mnie siberia to tylko droga cena za nazwę , ale wielkiej różnicy między nimi nie ma jeśli chodzi o dźwięki.

Co do niedziałającej czasami jednej słuchawki to po prostu uszkodzenie mechaniczne z Twojej winy pewnie nieraz zahaczyłeś kablem o coś i pociągłeś albo nadepnąłeś jak siedziałeś.

Można to naprawić poprzez przylutowanie tego kabelka tam gdzie był przylutowany.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...