Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S] Kulisy pracy Adminów

CODER_BEST

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia? by? aby admini nagrali taki filmik ?

• Tak
      20
    • Nie
      15
    • Nie obchodzi mnie to ppffff
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki pomysł aby administracja zrobiła parę filmików jak to pracuje na co dzień... jak banuje jak daje warny jak wygląda to wszystko od podszewki bo domyślam się że wygląd całego forum z konta Admina jest zupełnie inny i na pewno wszyscy z ciekawością obejrzą jak to wszystko wygląda. :D

I teraz co na to Administracja :)

@down: Dlaczego ?? Uzasadnij swoją wypowiedz..... Często robią program o takiej tematyce to dlaczego by nie na MPC :D

what ever to była tylko propozycja :D Ale ankieta mówi sama za siebie :P :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że praca admina to nic ciekawego i nie ma co ją porównywać do tej J. Bonda etc. :D

Nie będzie nic fajnego w takim filmiku. Jeśli już chcecie mieć styczność z administracją to wg. mnie najlepszym pomysłem była by reaktywacja podcast'u.

Tylko nie wiadomo czy to wypali po ostatnim upadku projektu : c

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Naprawdę nikt z was nie chciał by zobaczyć działów tylko dla Adminów ? Wszystkich opcji forum ?

Jestem na TAK, zawsze ciekawiły mnie działy ukryte dla użytkowników :)TAK

Tych i tak nie możesz zobaczyć. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wodotryski, fajerwerki, wybuchy ?!

eee... nie. To dalej za rogiem...

jestem na NIE

Jest to praca nudna i monotonna.

Jednak może niedługo powstanie coś o administracji :P

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Problem zrobić sobie forum i wgrać piracki styl?? To prawie to samo. Myślisz że któryś z adminów ma czas na bawienie się w to?? NIE

Nothing to do here.

Opublikowano

@UP Co ty tu piszesz MPC Nie popiera piractwa a jeśli jesteś jego userem to też nie powinieneś tego popierać. I do tego jeszcze mnie do tego namawiasz.... nie ładnie.

Ale ankieta mówi sama za siebie... znowu :D :D :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mi pasuje, jakby admini mieli chwilkę czasu to mogliby nagrać taki film który trwa 5-10 minut, bez zbytniego montażu ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ale co w tym ciekawego, maja tylko 2 przycski dodatkowe tam gdzie Cytuj i Odpowiedz ( Warn i Usun ),

a działów ukrytych i tak nikt wam nie pokaże. Inaczej równie dobrze mogły by być publicznie pokazane.

Na NIE.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale co w tym ciekawego, maja tylko 2 przycski dodatkowe tam gdzie Cytuj i Odpowiedz ( Warn i Usun ),

a działów ukrytych i tak nikt wam nie pokaże. Inaczej równie dobrze mogły by być publicznie pokazane.

Na NIE.

ACP, panel moda. NA TAK, jakiś się zagapi key'a może nagrać :D. Żart.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem odp brzmi NIE, ponieważ mają oni przecież masę innej roboty.

Ale może taka propozycja, żeby od czasu do czasu dawać w gazetce mpc skrótową pracę admina (wraz ze screenami) :). Oczywiście to jest tylko taka myśl :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Według mnie nie w tym nic ciekawego, możesz sobie sam zrobić forum i wgrać taki styl i zobaczysz jak to wygląda. Jest na NIE

Welcome back

Opublikowano

To nic ciekawego. Pasek z dostępem do ACP i centrum raportów + informacja o wygasłej licencji ;)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Naprawdę nikt z was nie chciał by zobaczyć działów tylko dla Adminów ?

Ha ha gratz pomysłowości że Ci ktoś, tym bardziej admin poda info z AZ... Na prawdę jesteś pomysłowy...

Wg mnie to nie ma sensu, pooglądaj sobie na YT filmiki z IPB jak taki ciekawy jesteś panelu itp. Nic ciekawego na tym filmiku się dziać nie będzię więc nie ma sensu. Na NIE

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...