Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft 1.0.0 Server Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hardcore ?

po co? jaki sens jest ?

1. bukkit sam mapki nie usunie czyli jak dedniesz to co ??

2. nikt nie bedzie gral !

3. poprostu non sens !

sry za bledy wedlug mnie to nie mozliwe

2isw7yf.png

Opublikowano

To będzie bez sensu... Tak jak @tomickiond jestem za nie -.-

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

On nie pyta się was czy jest sens to zrobić, tylko jak to zrobić. Więc po co spamicie?

@Topic

Nie da się :P

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Skkf to student i wymyślił pewien pojebany system. Jak dedniesz to plugin "Hardcore" daje ci bana na 7 dni, możesz jednak - jeśli "srasz kasą" wysłać sms za piątaka i automatyczny UnBan...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Prawda Skkf zrobił taki serwer jedynie co w nim nie pasuje to , że dużo graczy jest chamskich i jak ci gracze zobaczą cię z gorszym ekwipunkiem niż ich to leją , leją i leją aż w końcu ofiara dostanie bana 7 dni (nie wiem co w tym fajnego psuć komuś rozgrywkę ) .... ;( Ale ogólnie znalazłem jakiś plugin o nazwie Hardcore nie wiem czy ten plugin to właśnie HARDCOR MODE ale zobacz ;)http://forums.bukkit...out-1185.32294/

Xbox Live : Orzelek26

Steam : Orzelek26

mca.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prawda Skkf zrobił taki serwer jedynie co w nim nie pasuje to , że dużo graczy jest chamskich i jak ci gracze zobaczą cię z gorszym ekwipunkiem niż ich to leją , leją i leją aż w końcu ofiara dostanie bana 7 dni (nie wiem co w tym fajnego psuć komuś rozgrywkę ) .... ;( Ale ogólnie znalazłem jakiś plugin o nazwie Hardcore nie wiem czy ten plugin to właśnie HARDCOR MODE ale zobacz ;)http://forums.bukkit...out-1185.32294/

To nie ten :(

Opublikowano

Według mnie to nie trafiony pomysł z tym całym hardcore . Prosta sytuacja gram sobie na (skkf) wszystko pięknie , a tu ciota z diamentowym eq mnie atakuje i ban na 7 dni .

Nie polecam takich serwerów lepiej już zrobić normalny survival . A co do pluginu hardcore to jest on inny niż na serwerze bo ten na skkf łączy się do bazy mysql a z bukkita tylko do pliku tekstowego :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up spamujesz, masz ale nie dasz, połowa społeczeństwa może tak mówić, udowodnij najpierw, a taki plugin był gdzieś na forum, krążył jakiś czas.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Pliki by Mąka ... Pliki pod serwer HardCore .. Tam macie. Opcja szukaj nie boli -.-

Opublikowano

http://dev.bukkit.or...-mods/lifeless/

tego nie jestem pewien ale podałem

Tego chyba używa skkf lecz nie jestem pewien:

http://dev.bukkit.or...-mods/hardcore/

wiem że skkf miał tak że po zabiciu był piorun

dodaje to:

• Konfiguracja czasu banu (oryginalnie 1 tydzien)
  • Komendy dla adminów do banu, unban i oraz uzyskania informacji na temat martwych graczy (/hardcore)
  • Gdy gracze będą wbijali będzie pisać do kiedy jest ban
  • Plugin loguje każdą śmierć wraz z poziomem, exp, lokalizacją oraz wiadomość śmierci jest w formacie csv do łatwego eksportu
  • Does not have the "dead players hog a login spot" issue.
  • Ostateczne pożegnanie: Administratorzy mogą wybierać, aby umożliwić graczom na żywo przez krótki czas i porozmawiać i pożegnać
  • Dźwięk i Fury: Administratorzy mogą wybierać, aby nie uszkodzić błyskawicą i grzmot będzie za każdym razem gracz umiera. Ze względu, że byłoby fajnie.
  • Wpełni jest source

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Nie skkf używa autorskiego pluginu wystarczy wklepać sobie /plugins . Dodatkowo jego plugin działa na zasadzie mysql , a nie jak podałeś w linku tylko na plikach txt . Muszę też wspomnieć że pluginy jak i stronkę dla skkf robił nie jaki vitresoft ( kod ) być może ze jest on pracownikiem albo współpracownikiem firmy craftserve . Wystarczy zobaczyć sobie w stopce strony . Kolejnym faktem że craftserve robi mu pluginy jest nazwa jednego z jego najważniejszy : csrvhard . Myślę ze wszystko wyjaśniłem co do serwera jak i też samego skkf .

Legenda :)

________ - być może , że to jest prawda . Wywioskowałem z tego , że wszędzie jest logo craftserve albo link csrv !

Mój nowy Internet:

2813783276.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...