Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tory

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka posiadam serwer 3slotowy i gram z kolegami, ale nie o to chodzi, chodzi o to że mamy trzy domy plus baza i chciałbym zrobić między nimi połączenie, ale tak żebym mógł też np. Pojechać do jednego z nich. Wiecie zanim wsiadam wciskam wajche i jade np do jedengo kumpla a gdy jeszcze raz wciwne wajche to jade do innego kumpla, wiecie jak to zrobić lun znacie jakiś poradnik?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Hmmm, tutaj da sie to zrobic :), inwencja czerwonej pochodni nie widzialem tego poradniku ale wiem jak to zrobic .

Musisz podlaczyc czerwona pochodnie pod tory gdy ja zapalisz tory zmienia sie w druga strone ku drugim torom ;d

Licze na like moge to wyjasnic jasno jak tak to pisz ;d

@edit

Biorę się do pracy.

Robisz tory w jedna strone do domku kolegi. Przy starcie jakies 5 torów od startu robisz tory do drugiego kolegi. Pod tym piatym torem tym od którego w bok idzie do kolegi stawiasz pochodnie i sie zmienia . :)

Zrób sobie taka wajche do której poprowadzisz czerwony proszek (pamiętaj co 12-15 kratek ''redstone ripiter'') i gotowe jedziesz do kolegi Adama bez wajchy a do Michała z wajcha proste ^^ ;p

LICZE NA LIKE NAPISAŁEM SIE :D

Daj lubię to >3 !

06185385914121764036.png

Posty >3:

-10 postuuf

-50 postuuf

-100 postuuf

-1000 postuuf

Opublikowano

hmm zrobic tory pierw do 1 domu a puzniej do 2 i 3 :D? lub zrobic jak JJey w 1serji czyli w netcherze portale ;d itd

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Dzięki wielkie, a mam jeszcze pytanie, czy idzie jakoś ustawić żeby wagonik się zatrzymał, bo słyszałem o takim torze i wtedy bym zrobił jeszcze tory do bazy jakby się dało zatrzymać ten wagonik.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Sa takie tory detector rail one sa do spowalniania i zatrzymywania stawiasz przy takim pochodnie a on zwalnia wagonik do minimalnej predkosci ;p (chyba 0) :D

Licze na like x2

Daj lubię to >3 !

06185385914121764036.png

Posty >3:

-10 postuuf

-50 postuuf

-100 postuuf

-1000 postuuf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...