Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival map [NO-Premium] [WL] [24/7] [Hamachi] [Surv] [PVP-on]

davdog00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie gram na serwie i zapowiada się super Zapraszam wszystkich którzy są chętni na survival i chcą rozwinąć ten serwer żeby powstał dedyk

Nick na serwie : Lipin :D

Opublikowano

czemu nie dziala?

mam na imie kamil. Moj nick to KamilBrzoza123. Mam premium :P Server wybralem dlatego ze lubie survivale, a ten sie fajnie zapowiada. gram w minecraft od polowy roku, mam 13 lat. Prosze o dodanie mnie do WL

Opublikowano

1. Imię: Wiktor

2. Nick: Itterek

3. Dlaczego ten serwer?: Ponieważ lubię surv., jak również serwer hamachi są ponoć dosyć ogarnięte...

4. Wiek: 15

5. Od kiedy grasz w minecraft?: od wersji Alpha 1.2.2B

6. Od kiedy grasz w minecraft na multi?: od Bety 1.4_01

@Edit

Zła forma podania...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1. Imię: Norbert

2. Nick: KaMaZZi

3. Dlaczego ten serwer?:dlaczego nie?

4. Wiek (nie ma u nas ograniczenia...):13

5. Od kiedy grasz w minecraft?:od 0.30

6. Od kiedy grasz w minecraft na multi?: o dkiedy to mozliwe ;p

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Dodajcie mnie do white list. Mam na imie Dominik, Moj nick Rivaldo. Mam 12 lat. Chce z wami grac bo lubie takie servy ;P W minecrafta gram od ok. 3 miesiecy i duzo umiem :D

Opublikowano

1. Imię: Kamil

2. Nick: Rengii

3. Dlaczego ten serwer?:Bo wydaje sie fajny

4. Wiek :16 lat

5. Od kiedy grasz w minecraft?: 0.5

6. Od kiedy grasz w minecraft na multi?: kawał czasu

Opublikowano

Sory ale się pomyliłem bo admin chce uczciwie grać a po jednym dniu całe eq z diaxów to uczciwa gra to ja dziekuje szczególnie że jeszcze trzyma z niektórymi graczami aha spoko dziękuje za taką gre

Opublikowano

@up

1. Serwer stoi od 5 dni. Publikacja zrobiona po wyjściu serwera.

2. Uzbierałem tyle diamentów, bo utworzyłem wioskę, w której grają ponad 4 osoby!

3. Wszyscy razem byliśmy w jaskiniach i zbieraliśmy diamenty.

4. Napisałeś ten post pewnie tylko dla tego, bo jeden koleś Cię zabił...

5. Jak Tobie się serwer nie podoba, to nie graj. Nikt Cię nie zmusza...

6. Gracz miał prawo do zabicia Ciebie, ponieważ ty go zabiłeś.

7. Każdy gracz Cię ma prawo zabić, bo to surwiwal...

8. Przeczytaj uważniej Temat. "5. Admin to davdog00, tak, ale jeśli kogoś zabije, to znaczy, że kogoś zabił, ale używał do tego broni nie wycheatowanej!"

9. Punkt 8. nie mówi, że Cię zabiłem, tylko jeśli bym to zrobił.

Życzę miłej gry

Davdog00

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Mam na imie Grzegorz nick Mahartys. Mam 12 lat, gram w minecrafta od pol roku. Ten server wybralem bo lubie survivale i moi koledzy tu graja ;P

Opublikowano

Mam na imie Filip nick Nesh12.Mam 13 lat.Gram od wyjścia minecraft.Mam orginała. Wybralem ten serwer bo lubie przygody z survivalem :D

Opublikowano

Admin teleportuje sie i zabija innych. Kiedy okradlem jego kolege wzial w plikach moje haslo i sobie wzial. W skrzynkach ma duzo stackow diaxow i mowi ze znalazl... Poprostu sobie givuje, nie polecam servera

Opublikowano

@ 2x up

po pierwsze: Uspokój się..

po drugie: Wyłącz capslocka..

po trzecie: Nie używałem komndy /god nigdy... Raz mnie walnales, nie trafiles...

po czwarter: użyłem komendy give, aby Ci dać itemy na początek, więcej nie..

po piąte: Tepałem się do ludzi, tak. Ale tylko tak se pooglądać jak już z budową twojego domu.

@up JA cię nie zabijałem, tylko knecik. A tak wogle to nie Ciebie zabijał, tylko Mahatrysa... To, że jesteście kolegami, nie oznacza, że jesteście jedną osobą.. Nie moge wziąć haseł kogoś, bo nie wiem jak... Próbowałem, bo mówiliście, że juz nie gracie. W pluginie AuthMe Też próbwoałm, ale się NIE DA!

PS. @2x UP

jak coś to samo co do Brzozy... "Nie moge wziąć haseł kogoś, bo nie wiem jak... Próbowałem, bo mówiliście, że juz nie gracie. W pluginie AuthMe Też próbwoałm, ale się NIE DA!"

Życzę miłego grania

Davdog00

I przyokazji @refresh

:D

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

hahah nie smiesz mnie... Nigdy nie uzywales god... a itemy na start to 2 stacki diaxow...? hahahah. A mahartys chcail wejsc na konto i pisalo ze jest zalogowany pozniej wszedl i nie mial itemkow...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...