Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby poruszania

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qsig.png

Superprędkość (Superspeed)

Ten sposób poruszania pozwoli nam zarówno szybko dotrzeć do danej lokacji, jak i uciec z pola bitwy. Dzięki tej umiejętności będziemy podróżować po świecie w niewiarygodnie szybkim tempie, tak szybkim, że bez problemu możemy biegać po ścianach oraz sufitach, a dotarcie do drugiego zakątka miasta nie sprawi nam najmniejszego problemu.

Klasy proponowane do tej umiejętności:

- Ice

Zalety:

- szybkość

- bieg po ścianie

- bieg po suficie

- ciekawe i przydatne skill'e do walki np. Tornado

Media:

ohpq.png

Akrobacje (Acrobatics)

Akrobacje to dość ciekawy sposób poruszania. Dzięki swoim umiejętnością potrafi bez problemu wspiąć się na najwyższy wieżowiec, a potem skoczyć i szybować przez całe miasto. Kto dorówna akrobacie zwinności w walce i precyzji ciosów? Jeśli jesteś fanem Batman'a, to ten sposób poruszania jest dla Ciebie.

- Gadgets

Zalety:

- kotwiczka, dzięki której możesz szybko dostać się na dach budynku

- szybowanie

- możliwość uczepiania się powierzchni

- zwinność i precyzja w walce

Media:

klnq.png

Latanie (Flight)

Latanie to najswobodniejszy sposób na poruszanie. Dla tego, kto wybierze tą umiejętność nie ma miejsc niedostępnych. Za pomocą latania możemy niespodziewanie zaskoczyć i zaatakować wrogów, co daje nam znaczną przewagę. Ponadto, kto nie chciał nigdy obejrzeć ogromnego miasta, pięknych krajobrazów oraz wód z loku szybującego ptaka?

- Fire

- Nature

- Mental

Zalety:

- nie ma dla nas miejsc niedostępnych

- możemy skutecznie zaskoczyć wroga

- mamy dostęp do szeregu efektywnych i efektownych umiejętności

- prosta, szybka podróż z pięknymi widokami

Media:

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ładny poradnik,przyda się jeszcze zrobić taki ala "Menestra",ze skillami od sposobu poruszania z opisami i od którego levela. Pzdr

Oczywiście leci "Lubie To"

PS.Dzięki temu poradnikowi teraz pykam czymś czym się wgle nie spodziewałem - Tzn "Akrobacje" I "Gadżety",a gra mi się zaczapiście.

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Opublikowano

Mam pytanie do poradnika: Co mi da wybranie Superspeed i wybranie klasy Ice?

Jaki to ma związek ze sposobem poruszania?

A tutorial super, mógłbyś dodać jakiś urywek filmu jak wygląda każdy sposób poruszania się po mieście. ;)

Opublikowano

Nie ma praktycznie żadnego związku, po prostu fajnie wygląda ^^

Superspeed i Ice idą w parze, bo Ice jest nastawione pod Tank'a, a gdy kończy się nam życie, to możemy szybko odejsć z pola walki.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A tutorial super, mógłbyś dodać jakiś urywek filmu jak wygląda każdy sposób poruszania się po mieście. ;)

Done.

Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie to piszcie :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jak szybko z pola walki jeżeli speed nie działa jeżeli się bijesz z mobami. Raczej to nie ma w tym przypadku zastosowania.

Opublikowano

HMm,a dlaczego akurat Gadgets Pasuje do Acrobatics? ((oprócz tego,że pasuje wyglądem)),to czy ma jakieś atuty etc?

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

a wlasnie, ze sie da :) mozesz kupic uzywajac karty kredytowej token na zmaine movementu, albo jezeli masz legendary za station cash, ktore dostaje sie co miesiac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...