Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Clan

ziomalq12347

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-321734-0-09090500-1323439306.gif

Clan to inaczej Gildia, Drużyna.

Istnieja polskie clany jak i zagraniczne. Klany rywalizuja ze soba o to który jest lepszy w Clan Wars (w skrócie CW). W clanie można kupować kilka rzeczy jak bronie i ubranka.

post-321734-0-39875600-1323439788.gif

Najlepiej wybierać klan, który ma ogarniętych graczy i nie posiada w swoich szeregach dzieci neo i hackerów. Jest masa klanów lecz radziłbym wybierać polskie klany niż zagraniczne.Nie szukajcie klanu jak macie mały lvl i jeszcze dobrze nie gracie bo nawet nikt was nie przyjmie. Wiec wbijcie pożadniejszy poziom i wtedy sie bierzcie za szukanie. Jak macie kolege w dobrym klanie to spytajcie sie go czy możecie dojść. Jak szukacie klanu to musicie sie pokazać z jak najlepszej strony grając z członkiem tego klanu, bo wtedy zwiększacie swoje szanse na przylączenie sie do niego. Tzn. Nie płaczcie jak ktoś wam zrobi plecy albo strzeli w głowe jak go nie widzieliście ponieważ wtedy pokazujecie członkowi klanu ze jestescie nieogarami i zniechęcacie go do siebie.

post-321734-0-60351100-1323440510.gif

Stworzyć klan można od lvl post-321734-0-28379400-1323440621.gif

Jak stworzycie już swoj klan to dobrze by było jakbyście mieli jakaś normalna nazwę chodzi mi zebyscie nie dali nazwy takiej jak " Dzieci Neo"," Krzywe sandały " albo " Smierdzące Skarpety " lub jeszcze głupsze. Zapraszacie swoich kolegów z szkoły aby doszli do niego i możecie dac im admina żeby zostali w klanie. Zapraszasz polaków jak ich spotkasz w grze. Rozsławić swoj klan możesz wstawiając filmiki z waszego CW albo reklamować go na forach na ktorych posiadacie konto. Wybieracie sklady i idziecie na cw. Oczywiście sklady z dobrymi graczami.

Zakladasz jako lider pewne zasady przyjmowania. Bo po co przyjmowac kompletnych nieogarów z małym lvl i kd 0.40.

post-321734-0-11168800-1323508365.gif

Udzielanie się w posiadanym klanie jest dosyć ważne. Członek klanu ktory nie chce nic robic, nie chodzi na CW. Raczej szybko poleci z tego klanu. Samo CW może nie wystarczyć, więc musimy sie jeszcze udzielać w komunikacjach klanowych. Jak ktoś ma jakiś problem to pomagamy mu go rozwiązać itp.

post-321734-0-70895400-1323508786.gif

Treningi są elementem dodatkowym i nie wszystkie klany to robią. Trening może byc na walke nożem, na snajperki, pistole itp.

Ta czynność jest pomocna, bo uczymy sie grać i stajemy sie coraz lepsi. Dobrze jest wziąść pojedynek 1 vs 1 z kolega z klanu. I probujecie dojść do perfekcji.

beznazwygr.png

Opublikowano

Wszystko okej, tylko nie opisałeś jeden ważnej rzeczy.

Treningi, komunikacja klanu.

Większość klanów jest właśnie ,, nieogarnięta " bo zapraszają

kogo tylko zobaczą i nawet nie wiedzą jak gra.

Co to jest za klan który zamiast rozmawiać podczas ,,CW" na ts'ie

pisze że sobą na gadu-gadu? Uwierzcie spotkałem się z takimi ludźmi.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Poeao? Ja pisałem coś w tym stylu tak mi sie wydaje.

Fajne napisy

łapaj Plusa!

Edit - O prosze.

http://www.mpcforum.pl/topic/466720-tut-jak-sie-zachowywac-i-kiedy-szukac-klanu/

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tut całkiem fajnie ogarnięty, tylko kolejny raz robicie powtórzenia... Nie ma sensu robic tutów które były już w dziale...

Trzeba będzie wymyślić coś żeb y temu zapobiegać, w każdym razie ten tut mi sie podoba, dobra robota

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

cze, gdy akceptuję różne zaproszenia od clanów wyskakuje komunikat - you are already waiting for approval to join to different clan czy coś takiego

Wiecie co z tym poradzić

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

cze, gdy akceptuję różne zaproszenia od clanów wyskakuje komunikat - you are already waiting for approval to join to different clan czy coś takiego

Wiecie co z tym poradzić

To znaczy, że wysłałeś wcześniej podanie do innego klanu i nie zostało one jeszcze zaakceptowane. Dlatego jak akceptujesz zaproszenia, to masz taki komunikat.

Opublikowano

Kolejny zbędny TuT.. Skoro w tym dziale zmarnowały się pomysły na dobrze wstawki to nie róbcie tego i nie wstawiajcie taki pierdół, tut mi się nie podoba.. Podobny wykonał nn584354724725... <3

Podoba mi się tylko punkt z treningami ..xD

Więc ja nie widzę potrzeby robienia kolejnych powtórzeń

@Bebson

Masz racje, trzeba opracować jakiś sposób..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...