Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paintball, nabijanie butli

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Spróbuj poszukać na Allegro, ja się na tym nie znam ale pewnie znajdziesz tam odpowiedź.

Jak nie tam to jest dużo sklepów internetowych więc znajdziesz ;]

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Rekrut
Opublikowano
gdzie w okolicach zawoji mozna napelniac butle do paintballa?

Wydaje mi się, że w każdym sklepie z "farbkami" powinno być. Wydaje mi się, że sam dałbyś radę naładować ;]

Wiesz nie wiem jak to wygląda ale na pewno w sklepach by Ci pomogli...

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

Polecam ci kupić to.

http://allegro.pl/tippmann-bravo-one-marker-paintball-i1973767994.html

Grałem tym i jest bardzo fajny, plusem jego jest to, że jest elitarny i możesz dokupić sobie do niego kolbę lub lufę.

w83od2.jpg

Opublikowano

Hmm , u mnie w miejscowość jest Paintball , sprzęt jakim strzelamy się to :

http://allegro.pl/swietny-prezent-niezawodny-tippmann-c98-mega-okaz-i1979441944.html

Hmm , nie jest znów taki "PRO" , ale też nie jest najgorszy... co do butli to po prostu ma 2 duże butle i sam je nabija , a kupuje je w mieście ( 100% u Cb też jest )

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja sprzęt kupiłem w militaria . W trójmieście sklepów w jakich to dostaniesz jest dużo . Kule kolega zamawiał z hurtowni .

Opublikowano

Wiem mniej więcej jak się nabija ale te butle są strasznie drogie to tzw. Bank powietrza i to około 1000zł kosztuje i niestety mnie nie stać na takie. A nabijanie jest dużo tańsze. A można u niego nabijać jakbyś sobie sam przyniósł butlę?

Hmm , dla mnie by nabił ;) bo jestem jego sąsiadem i się znamy , ale pewnie też nie za darmo;P , ale wątpię że opylało by się kupować markera jak nie ma się czym nabijać... a takie jeżdżenie do miasta

to trochę szkoda kasy,... a gaz szybko się kończy (200-250 kulek ) a później strasznie słabo..

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

A orintujecie się czy na posiadanie markera i korzystanie z niego jest jakieś ograniczenie wiekowe czy coś w tym stylu?

Nie ma żadnych ograniczeń tylko musisz pamiętać o kilku zasadach.

Nie lubimy czarnych paintbalistów, ci którzy strzelają do zwierząt.

Musisz mieć barelbaga/zatyczkę w lufie.

Butla musi być odłączona.

@WodnyGłaz

Nie pierdol głupot.

Tipmany są bardziej gazochłonne od innych markerów, lecz 20oz starcza na około 500strzałów.

Jeżeli mają sprzęt do nabijania butli to powinni bez problemów Ci nabić.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ja jeżdżę do gościa na PainBall i on ma taką dużą butlę którą napełnia te małe do pistoletu, i on mówi że raz na 2-3 miesiące jeździ napełniać tą dużą, a tak do małych to sam sobie napełnia ponieważ za drogo wychodziło.

1356721310-U739101.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...