Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] nie dzialajacy dobrze diablomod*

MrHaRdCoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupilem w raz z kolega serwer na allegro za 95 zł

potem wszytsko smigalo no i mamy teraz blad przenieslismy serwer ( ftp) na innego hosta, a host co chwila ( prawdopodobnie sie psuje ) klasy maja problem iz po resecie 2/3 map resetuje sie automatycznie lvl sadze iz naprawilem to poniewaz kolega wpisal w konsoli komende csstats_Reset 1 , po tym ja zmienilem z 1 na 0.

sadze ze to wszystko.

2 blad polega na tym iz nie zawsze gdy ktos napisze /klasa zmieni mu sie lecz pisze lvl1 a w /klasa pisze mu ze ma np 5 poziom. ? jakas rada na to?.

logi sa bardzo dziwne mam ich az 8 na temat error log a reszta to log itd. jesli ktos bd chcial prosze pisac ponizej w temacie :)

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano
2 blad polega na tym iz nie zawsze gdy ktos napisze /klasa zmieni mu sie lecz pisze lvl1 a w /klasa pisze mu ze ma np 5 poziom. ? jakas rada na to?

Tak jest na większości serwerach,wszystko przez bazę danych,nic na to nie poradzisz.

Co do reszty - to nie wiem

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Ja robilem koda z bazami na xxa wszystko śmigało po prostu musisz znaleźć dobrą i stabilną wersje diablomoda. i powinno być ok musisz wszystko dobrze zainstalować.. [ja niedługo zrobie tuta jak zainstalować diablo]

@ Szwinqel chodziło mi o diablo ale jakos tak wtedy dopiero wstałem i zamyślony byłem ;)

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Ja robilem koda z bazami na xxa wszystko śmigało po prostu musisz znaleźć dobrą i stabilną wersje Coda. i powinno być ok musisz wszystko dobrze zainstalować.. [ja niedługo zrobie tuta jak zainstalowac Coda.]

W nazwie tematu jest diablomod* a nie cod mod

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...