Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift Code Za 20zł czy to fake?

Xenothar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jest to mój pierwszy temat więc zacznę od tego,że chciałbym zakupić tylko sam klucz do minecraft'a(Premium),aby pograć z kolegami i nacieszyć się nowym wyglądem,lecz mój budżet pozwala na wydanie 20zł i nurtuje mnie to pytanie czy z allegro jest bezpiecznie kupić Gift Coda.

Link do kilku aukcji:

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-24-7-automat-1-2-minuty-i1982940735.html

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-automat-reszta-24-7-3min-i1972893982.html

Z tego co widać mają SAME POZYTYWY .

Więc proszę piszcie co robić w takiej sytuacji. Z góry dziękuję Xenothar.

Opublikowano

Tak, na bank to jest fake.

Ja bym nie kupował.

Bardziej polecam Ci fabrykakluczy.pl lub kontagier.pl

Zdecydowanie odradzam allego, a zdecydowanie aukcji po 20 zł.

NIE!

Opublikowano

e tam sraty taty ja kupiłem chyba w sierpniu czy coś takiego z allegro za 25 zł i działa, kupuj tam gdzie drożej bo prawdopodobieństwo tego że nie kradziony czy coś jest większa chociaż 100% pozytywy...do tego na obu...kupuj gdzie chcesz chociaż ja polecam tam gdzie drożej. Dobrego Zakupu życzę ! :)

Opublikowano

To nie jest koniecznie fake. Pamiętajmy że przy wersji alpha minecraft był chyba po 15 zł (pewnie się mylę ;)). Ludzie mogli wtedy kupować i czekać na pełną wersje (już wtedy była napisana cena za pełną wersje z tego co wiem). Teraz odczekali swoje i sprzedają. Z tego co pamiętam to też parę osób miało tak, że zamiast 1 giftcoda dostali 5. Mój kolega kupił konto z allegro za 2 dyszki i ma się dobrze ;).

@a no i oczywiście up ma racje że na ogół wszędzie są pozytywy.

DBSTP

Opublikowano

Trudno właśnie odpowiedzieć na to pytanie.Tak szczerze mówiąc nie chętnie chcę kupić grę za 50-80zł taka cena ,że aż chce się rzygać.

Tak się dogłębnie zastanowić to bardziej bym się bał tego bana co napisał MPC Member II ,gdyż przypomniałem sobie ,że allegro ma tą ochronę do 10000zł.

Jak sądzicie o tym banie?

Opublikowano

kiedys był tani to prawda ale jestem pewny ze to fake nie ma nic za "pół-darmo" kolega sie ostatnio rozczarował jak po 4 miesiącach konto przestało działać

nie radze ci go kupywać

Opublikowano

Daję ci 100% gwarancji, że jeżeli ktoś z tych gości od których chcesz kupić gifta ma 100% pozytywnych komentarzy to i tak konto ci zablokują gdzieś tak po 3 miesiącach ( sam tak miałem ). Kupuj jedynie na www.minecraft.net

Opublikowano

Tak, na bank to jest fake.

Ja bym nie kupował.

Bardziej polecam Ci fabrykakluczy.pl lub kontagier.pl

Zdecydowanie odradzam allego, a zdecydowanie aukcji po 20 zł.

NIE!

Muszę cie poprawić ;D

GiftCody zakupione z www.kontagier.pl nie są oryginalne, więc też duże ryzyko jest.

Najlepiej kup na minecraft.net. na 100% jest oryginalny ;)

Opublikowano

@up

Serdecznie odradzam. Afera niedawno była link tu

Co się stało z moją sygnaturom?????????

76561198046221729.png

Opublikowano

Jak dla mnie to FAKE, nikt nie był by tak głupi żeby sprzedać kod za 20 zł, a on sam kosztuje teraz ok. 80 zł ;) Ja kupiłem z allegro za ok. 46 zł, gdy była jeszcze wersja 1.7 i do tej pory wszystko działa jak należy. Odradzam kupno klucza z KontaGier.pl, słyszałem że tam też oszukują. Zapłać więcej i przynajmniej sobie pograsz.

Opublikowano

90zł z minecraft.net to trochę za dużo.Chymmmm.Nasuwa mi się myśl abyście powysyłali jakieś strony które są bezpieczne w 100% z Gift codem do 50 zł i było by ok.

Jak na moje to też raczej fake tak jak napisał

AnDm kilka postów wyżej.

@Edit

Może nie 100% pewności,ale skąd wy kupiliście np.za te 50zł i macie już je te 5-10 miesięcy tam gdzie was nie zbanowali.

Opublikowano

100% pewności masz gdy kupisz na minecraft.net jedyna strona gdzie Ci nie zbanują ;). Lecz gdy kupisz tu i nie działa to możesz napisać i dostaniesz nowego ;). Więc kupuj ;). Jak coś zgłosisz to do allegro :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym kupił gift coda za 40zl+ tańsze w najblizszym czasie moga wygasnac

!!! Nie bądź żyła, daj LAJKA !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...