Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zmiana bota

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Czy jak zmienie bota z Kbota na Pbdobota to mi konto zbanują. Dodam iż Kbot był używany dawno temu. Tak z 2 tygodnie temu :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć?

Spytaj się BP, możesz dostać i możesz nie dostać...

Siedzisz na tym forum i chyba kolegów to nie masz. Chamski jesteś jak cholera, a nic do tematu nie wnosisz. Żegnam Pana :)

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Ja osobiście myślę że raczej nie dostaniesz wkońcu pbdo bot to nie biobot więc możesz zmieniać

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Siedzisz na tym forum i chyba kolegów to nie masz. Chamski jesteś jak cholera, a nic do tematu nie wnosisz. Żegnam Pana :)

po co sie czepiasz go??? ma racje;d bany daje bp a nie tworcy botow to wiec bigpointu trzeba sie pytac o bana a nie forumowiczow ktorzy i tak nie maja zadnej wiedzy o tym kto kiedy i za co zostanie zbanowany:) wszystko co tu pisza to sa tylko ich przypuszczenia

wogule zalozyciel tematu pytania zadaje niekompetentnym osobom:) tylko bigpoint moze wiedziec czy bana zarobisz :) ale wiesz co? teoretycznie to na 100% dostaniesz chociaz ostrzezenie:) wg zapowiedzi bp tak jak my wszyscy wiec nie panikuj tylko boc ile sie da i na czym sie da, a jak sie boisz utraty konta nie boc wcale, albo boc do 1szego warna i koniec

Opublikowano

po co sie czepiasz go??? ma racje;d bany daje bp a nie tworcy botow to wiec bigpointu trzeba sie pytac o bana a nie forumowiczow ktorzy i tak nie maja zadnej wiedzy o tym kto kiedy i za co zostanie zbanowany:) wszystko co tu pisza to sa tylko ich przypuszczenia

wogule zalozyciel tematu pytania zadaje niekompetentnym osobom:) tylko bigpoint moze wiedziec czy bana zarobisz :) ale wiesz co? teoretycznie to na 100% dostaniesz chociaz ostrzezenie:) wg zapowiedzi bp tak jak my wszyscy wiec nie panikuj tylko boc ile sie da i na czym sie da, a jak sie boisz utraty konta nie boc wcale, albo boc do 1szego warna i koniec

To forum jest żeby pomagać. I dzielić się botami itp. Równie dobrze mogę napisać. Po co dajesz boty jak BP wykrywa? Bezsens totalny bezsens. Tak jak napisałeś chcę się dowiedzieć "przypuszczalnie" czy ktoś dostał tak bana i czy jest szansa, że ja dostanę jak bota używałem tydzień temu

Opublikowano

powiem tak: ja w lato 3 miechy na valhali jechalem potem na biobocie w miedzyczasie sprawdzalem kbota i teraz pbdobota mam na 1 koncie i zero warnow, wiec watpie by zmiana bota byla w jakis sposob powiazana z banem

Opublikowano
To forum jest żeby pomagać. I dzielić się botami itp. Równie dobrze mogę napisać. Po co dajesz boty jak BP wykrywa? Bezsens totalny bezsens. Tak jak napisałeś chcę się dowiedzieć "przypuszczalnie" czy ktoś dostał tak bana i czy jest szansa, że ja dostanę jak bota używałem tydzień temu

Równie dobrze się możesz mogłeś poszperać i przeczytać że nie ma niewykrywalnych botów i bana możesz dostać w każdej chwili za każdego bota..

Opublikowano

Równie dobrze się możesz mogłeś poszperać i przeczytać że nie ma niewykrywalnych botów i bana możesz dostać w każdej chwili za każdego bota..

Boże.. Równie dobrze mogłeś lepiej przeczytać. Mnie nie interesują bany za bota tylko za zmianę bota, a to lekka różnica.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...