Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge.pl

Mambosmia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje zapytanie dotyczy tego iż nastąpiła następująca przygoda:

Temat zapytania: Gameforge.pl -oszustwo?

Opis zapytania/problemu:

Witam, od czasu zrobienia konta na gameforge.pl do 03.12.2011r. grało mi się naprawdę w porządku, lecz pewnego dnia, hmm.. jakiś gamoń musiał mi wbić na email wiedząc ze mam tam postać i inne rzeczy związane z kontem. Nie zmienił mi na szczęście nic na gameforge.pl :) Uradowało mnie to naprawdę.. W tym momencie nie posiadam konta ani do metina, ani do poczty gmail [email protected] do którego są przypisane konta.

Mam konto na gameforge, i widzę wszystkie postacie.. niestety nie znam hasla do metina, oraz poczty.. Co mam zrobić :/ Ratujcie!

Lubisz muzykę? Skróty najlepszych muzyczek znajdziesz tutaj!
https://www.youtube.com/user/MambosMia

Opublikowano

Wedlug mnie, musisz uzyskac dostep do e-maila w przeciwnym wypadku Gameforge Ci nie uwiezy iz sa to Twoje postacie.

Rekrut
Opublikowano

Utraciłeś konto z własnej głupoty. Takie rzeczy zabezpiecza się szyfrowanymi hasłami.

Więc GF nic nie zrobią, sądzę nawet, że nie odpiszą B)

gfsygna.png

Tylko Use ma gg do Pani Kasi.

Opublikowano

Trzeba być geniuszem, żeby mieć tak banalne hasło.. O ile dobrze mi wiadomo, to możesz zadzwonić do Gmail'a (Google) i poinformować ich o sprawie. Jeśli miałeś wcześniej odpowiednie dane (przy zakładaniu mail'a) to ratunkiem może być dowód osobisty (powinni poprosić) - przynajmniej tak było kilkaa lat tem na starym O2 (na Gmailu miałem wystarczająco silne hasło i pamięć ;).

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...