Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SE xperia play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam telefon SE XPERIA PLAY i mam do niego pare pytan wstawiam lajki itd nawet doladowanie do fona moge dac za 25zl;p

1.jak zrobic nr prywatny w xperii play?

2.jak zoomowac np 12x w aparacie zeby cos bylo blizej?

3.czy na xperie play bedzie android 4.0 bo cos czytalem ale tylko plotki

4.jak zalaczyc MediEvil na xperii play bo cos mi niedziala blad wyskakuje.. sciaglem z netu, gdy bym kupil na android to mi 50zl wyjdzie okool a nie 21

5.po ile chodza obudowy do xperii play? najlepiej szybka bo sie troche zrysowala, pad niemusi byc wymianiany

6.co byscie wzieli Xperia Play czy xperie neo V?

7. PAMIETAJCIE O KARCI ZA 25ZL DO DOWOLNEJ SIECI I LAJKACH(;

Opublikowano

1. Program Call Blocker porobno dziala

2. Programowo, moza wgrac alternatywny program do obslugi aparatu

3. Prawdopodobnie tak, lecz bedzie to nieoficjalna wersja ICSa (pewnie nawet juz jest ale beta)

4. Sprobuj sciagnac z bardziej wiarygodnego zrodla, bo byc moze sciagneles jakas "ruska" wersje

5. 30-50zl na allegro orginalne

6. Neo V ma lepsza kamere (nagrywanie w HD) i mozliwosc oficjalnej aktualizacji do 4.0, Xperia Play ma lepsza grafike (wiadomo - do gier)

Opublikowano

a dalbys/dalibyscie link do "normalnego" MediEvil i do tej kamery? z zoomem bo na android market nieumialem zlaesc i na necie tez

//Rudi

Aplikacje które są płatne w markecie a w innym źródle płatne to piractwo. A to forum piractwa nie popiera ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...