Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 Najlepsze bronie i ulepszenia

pomidorki9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszyskim w tym temacie chciałbym się dowiedzieć jakie bronie w bf3 waszym zdaniem są najlepsze , i też chciałbym wiedzieć co najlepiej dodać (ulepszyć) w m416 i f2000

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

noktowizja po patchu nie nadaje się do niczego , do tych broni najlepiej celownik laserowy lub holograficzny , uchwyt i ciężką lufe

5883373633_0bd61e6911.jpg

Opublikowano

Mi się dobrze gra noktowizorem, nie wiem czemu narzekacie na ten celownik, najlepsza klasa według mnie to medyk (szturmowiec) najlepsze bronie na długie dystanse.

Wasyl654.png

2pacr.png

Bywalec
Opublikowano

Ja tam latam z M16A3 i już prawie 500 zabójstw mam.

OFFTOPIC

Dlaczego po patchu noktowizor jest bezużyteczny? Nie widać na nim przeciwników tak jak przed patchem...

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

widać przeciwników ale na mały dystans na większy to juz tak wszystko zamglone

co do broni to ja używam :

szturmowiec: AEK-971 , F2000 , i do niedawna G3A3 to po pache zepsuli te broń

mechanik : G36c , AS VAL, i ostatnio eksperymentuje z M4A1

wsparcie : AS VAL , USAS-12 według mnie te duze karabiny sa bo bani ale niektórzy niezle ownia na nich nie wiem czy z aim botem czy nie ;p

zwiad : SW-98

co to ulepszeń to sam eksperymentuje nie mogę sie zdecydować teraz co weszły te 2 pache to wszystko sie pozmieniało dmg i zasieg broni niby pisali ze zostalo zmienione 2-3 bronie ale widzę ze więcej np. UMP-45 jest teraz ower power 2-3 strzały i padasz chodź i tak zaczniesz strzelać to i tak przeciwnik wychodzi z 100hp jak pierwszy zacznie strzelać

ja osobiście poczekam na powrót to karkand myślę ze po tym dodatku wszystko sie ustabilizuje na jakieś 3-4 miechy i wtedy wybiorę sobie ostateczne bronie ;p

Gość malutki688
Opublikowano

Ja gralem m249 chwyt magazynbek noktowizja 26 gwiazdek wiec moge powiedziec ze naprawde dobra bron (nie wiem tylko co teraz uzywac po patchu;/)

Gość malutki688
Opublikowano

m249 chwytr magazynek i holograficzny jest swietne, testowalem wczoraj i bardzo zadowolony jesztem.

m416 z holograficznym i uchwytem'

f2000 odblokowalem dopiero wiec nioe wiem jeszcze

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szturmowiec: AEK-971, uchwyt, ciężka lufa, kolimator lub l85a1, uchwyt, ciężka lufa, holograf

Mechanik: pp19, p90 tłumik, kolimator, laser

Wsparcie: m249 uchwyt, kolimator, magazynek lub m60e4, dwójnóg, holograf lub coś z lepszym zoomem, magazynek

Zwiad: m98b dwójnóg, luneta 12x (na duże mapy) na zwykłe mapy l96 luneta 12x, 2takt, na hardcor'a m40a5 z 2taktem i luneta nie większą jak 5x, z automatów to m39:

1. holograf, uchwyt, tłumik

2. luneta 8x, dwójnóg i tłumik lub bez

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...