Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Dziwny bład w WarRocku

blacha902105

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaaa, wczoraj dostałem bana na konto (ostro sie wk ...) -.-

dzisiaj rano zrobilem nowe konto kupilem broni odpalilem dinar bota wylaczylem warrocka i po ponownym odpaleniu ujrzałem dziwny błąd http://imageshack.us/photo/my-images/16/bladwarrock.png/

uptade'owalem warrocka robilem nawet check files ale i tak ten blad sie pojawia ...

Opublikowano

Nie jestem do końca pewien czy reinstall pomoże. Zawsze kiedy miałem podobny błąd było to powiązane z jednym - wirusami (najczęściej trojanami). No ale mogę się mylić.

Jeżeli reinstall nic nie da, zwyczajny antyvirus powinien sobie z tym poradzić.

32354141673387527780.png

Opublikowano

A jak usunełeś WR to weszłeś tam gdzie był WR i usunełeś te pliki co zostały czy nie. Bo większość tego nie robi, a to może pomóc. Jeżeli nie pomoże to już nie wiem.

@down może źle zrozumiałem, bo z tego co przeczytałem zrozumiałem, że przy włączaniu pokazuje ci się ten komunikat. Jeżeli coś źle zrozumiałem to napisz o co chodzi, bo nie rozumiem.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie jestem tu moderatorem, ale jak na mój gust, to ty bardziej nabijasz posty. I zamiast "sory za spam" może lepiej jest użyć opcji edit ?

A co do problemu. Skoro od niecałego tygodnia masz nowy system, to może wina właśnie tego. Sprawdź wszystkie sterowniki i czy zainstalowałeś poprawnie system. Jak masz win na płycie to możesz spróbować go zaintalować jeszcze raz, albo wróć do wcześniejszej wersji wina. Zobacz jeszcze, czy wersja warrocka jest pod xp,viste, czy moze pod 7, o ile taki podział w ogóle tam występuje.

Opublikowano

@UP nie ma podziału WR na systemu. Jest jeden WR international na wszystkie systemy Windows. Możesz mieć rację co do sterowników, bo do Win 7 muszą być innę niż np. do Win XP, a podejrzewam, że przesiadł się z Wind XP na 7. Popraw mnie jeżeli się mylę.

@Top A wracając do tego co pisałem. Zrób reinstall, wiem, że już robiłeś, ael mogę się założyć, że nie usunełeś folderu z WarRockiem który został po usunięciu, a to może przez to ciągle masz błąd. Zrób reinstall, jak nie pomoże to już nie wiem.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Przeczyść kompa CCleanerem. Dla pewności jednak zaktualizuj te sterowniki. Wyłącz Avasta, usuń cały folder z WR, zainstaluj od nowa, zaktualizuj grę i sprawdź czy działa. Wszystko rób przy wyłączonym Avaście.

Nothing to do here.

Opublikowano

Byl format , skanowany komp AVG nowe sterowniki warrock od poczatku i dziala :)

@EDIT

przyczyna tego byl HACK DINARBOT od ADRENALINY , nie wiem czy u KAŻDEGO tak bedzie ale u mnie tak bylo, pewnie od opcji klikania na start ...

DOBRZE BY BYŁO JAKBY KTOS ODPALIL HACKA NA x64 WINDOWS 7 I POWIEDZIAL CZY MIAL TAKI PROBLEM , JAK MIAL TO BIJEMY ADRENALINE ^ ^ xD

Opublikowano

Problem rozwiązany. Zamykam.

Jeżeli autor zachce żebym otworzył - pisać : )

Otwieram na prośbę autora.

@Up

To zamykam. Jak chcesz coś jeszcze - pisz pw : )

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...