Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proxy Switcher

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosilbym o wielka pomoc dam 5* . Gdy chce zmienic proxy przez firefoxa i zmieniam za pomoca programy proxy switcher i zmieniam tez ip w firefoxie to niby jest wszystko pieknie lecz nagle niechce mi sie na g1 wogole zalogowac na konto nic sie niepokazuje ... a to dla mnie wazne bo g1 credity i to duzo bym mial za free :( prosze o pomoc .

KTO POMOZE DAM 5* TO DLA MNIE BARDZO WAZNE ;/ i nie mowcie ze bylo duzo tematow bo nie bylo tematow o tym programie bo szukalem ;] Z GORY THX !!!

Opublikowano

ojojo dziecko -.- hss nie działa i nie będzie. Po 1 do zarabiania g1 musisz mieć +11 lvl. Po 2 dziecko 12 lat nie nauczy sie tego za chuja. Po 3 proxy switer nie jest dla takich jak ty. Wez se www.freshproxylist.com

1285279961299.gif
Opublikowano
ojojo dziecko -.- hss nie działa i nie będzie. Po 1 do zarabiania g1 musisz mieć +11 lvl. Po 2 dziecko 12 lat nie nauczy sie tego za chuja. Po 3 proxy switer nie jest dla takich jak ty. Wez se www.freshproxylist.com

Po pierwsze sam jestes dziecko bo jakos zarabiam sobie g1 credity -.- na polskich reklamach ale chce na angielskich widzialem jak kolega robil i mial ich wyjebanie duzo i robie wszystko tak jak on i niedziala... i naucz sie czytac bo mnie wkurwia*a takie dzieci ... nie pytalem o HSS -.-

@edit

nie mam 11lvla+ i jakos dalo mi credyty wiec jak sie nieznasz niepisz o tym -.- boze !!! jak mnie wkurzaja takie dzieci neo...

Opublikowano

Zmieniam proxy przez mozille firefox, wchodzę na g1, próbuje się zalogować na 12 lvl-wpisuje pasy, klikam log in, ale nie chce mi się lognąć :( z 34 to samo.. Bez proxy mogę się zalogować normalnie

...

Opublikowano

@2x UP

zamknij pysk bo jeb*e i niewiem czemu niby jestem lizodupem skoro inkomu sie niepodlizuje wiec niepodniecaj sie tekstami ktorych nieznasz oco z nimi chodzic... i juz tutaj niepisz bo to chodzilo zeby ktos pomogl a nie pierdo*il bzdury...

@UP

ja wlasnie mam to samo moze juz zrobili ze wykrwajaca cos takiego ;/ niewiem niewazne poczekam jeszcze moze ktos wie jak pomoc jak nie to trudno ;/

@edit

@2x UP

i tak w sumie warna powinienes dostac bo ja robie jakas cenzure na przeklanstwa a ty zero intelignecji widac ;] mysla ze ma 1k+ postow i nalezy mu sie szacunek...

Opublikowano

regulamin

Po 1.

To jest ukryta treść, proszę

Po 2.

--

Więc po co go wyzywasz, skoro nic Ci nie zrobił

Co do tematu to lepiej zainstalować mozille i zmienić proxy wewnętrznie.

Lub też wejdź na hxxp://prx.centrump2p.com

zamiast xx wpisz tt

Kliknij link najlepiej taki gdzie w rubryce kraj pisze US i wpisz stronę playspana (nie wyłączaj strony)

Ciesz się free premkami

Dużo łatwiejszy spobób :P

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Lol... Trzeba kombinować n00bie a nie liczyć na frajerów... Ten sam błąd miałem i mam go nadal, ale wiem jak go ominąć... A więc wchodzisz na G1 klikasz profile i wyskakuje rejestracja na górze masz log in i normalnie wpisujesz nick i passy i jesteś na G1... Myślę że i tak tego nie kapujesz ;) Bo masz za mało latek xD Pomogłem... Daj 5*

Opublikowano

tak pomogłeś tylko w zalogowaniu się na G1 ale niestety później nie mogę wejść na Earn G1C bo wylogowuje się z G1 więc 5* nie otrzymasz :<

super partia kurwo

Opublikowano
regulamin

Po 1.

Po 2.

--

Więc po co go wyzywasz, skoro nic Ci nie zrobił

Co do tematu to lepiej zainstalować mozille i zmienić proxy wewnętrznie.

Lub też wejdź na hxxp://prx.centrump2p.com

zamiast xx wpisz tt

Kliknij link najlepiej taki gdzie w rubryce kraj pisze US i wpisz stronę playspana (nie wyłączaj strony)

Ciesz się free premkami

Dużo łatwiejszy spobób :P

thx dostales 5* ;] na g1 napewno sie juz nie da ale o playspanie nie pomyslalem wielkie dzieki za pomoc

@EDIT

ej a jak zmienic proxy wewnetrznie? dokladnie krok po kroku bym poprosil a 5* juz dostales... i jak wszedlem w us to nie mam pokazane jakie jest ip :(

@EDIT 2

Ok ip wiem gdzie jest ale port? i nadal jak zmienic proxy wewnetrznie przez mozille?;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...