Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KidMod Neonye...

OjciecMamoniusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ja chciałbym się zapytać jaki cudem Neonye został KidModem ?? Zapłacił wam za moda ??

Dlaczego napisałem ten temat, a no dlatego że Neonye moim skromnym zdaniem jest

niekompetentny. Napisałem temat w dziale minecraft:

http://www.mpcforum.pl/topic/498253-minecraft-seed-list/page__p__3544416#entry3544416

A ten człowiek mi go zamknął, za powód uznał to że takie tematy już istnieją.. ok może i istnieją ale są już przestarzałe, a seedy do minecrafta zmieniają swoje działanie z każdą wersją minecrafta, czyżby nasz " KIDMOD " o tym nie wiedział ? Gdy odwiedziłem jego profil zobaczyłem że ma 13 lat.. to mówi samo za siebie.

Jeżeli napisałem ten temat w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam.

beztytuuznsq.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/187-sugestie-dotyczace-forum/

Po za tym administracja wie doskonale kogo wybiera. :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Moim zdaniem temat zamknął słusznie, a Ty nie możesz tego przeżyć i się pogrążasz. Czy 13lat to za mało na kida?? Wyjdź..

Nothing to do here.

Opublikowano

Robisz z igły widły. Jeżeli uznał tak to pewnie miał powód. A za niego mogę świadczyć osobiście, jest to doskonale wyszkolony kidmodek, i przyszły modek, zastrzeżeń 0.

EOT, możesz zgłosić się do niego na pw, a jeżeli nie odpisuje to nie myśl że, Ciebie olewa. Nie jesteś jedynym który do niego pisze, sam byłem kidmodem i pełno wiadomości z prośbami o zamknięcie, zmiane nazwy itd.

Opublikowano

zobaczyłem że ma 13 lat.. to mówi samo za siebie.

Błąd. 5 lat temu mieliśmy 13 latka co był jednym z najlepszych programistów na forum i wszyscy go szanowali.

Wiek niema znaczenia.

2006-2010

Opublikowano

Błąd. 5 lat temu mieliśmy 13 latka co był jednym z najlepszych programistów na forum i wszyscy go szanowali.

Wiek niema znaczenia.

lodi ?

Temat został słusznie zamknięty . Jeśli były już 3 spisy po jakiego 4 ?

1358177528-U70874.png

Opublikowano

13 lat. Ja pier.. to co. Nie wiem czy wiesz boś taki "dorosły" ale człowieka nie ocenia się po wieku lecz po zachowaniu. Patrząc na to co wypisałeś to nawet nie dał bym ci 11 lat bo to by obrażało 11latków. Z całego serca gardzę takim czymś jak ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...