Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka broń i z jakimi dodatkami jest najlepsza?

legend2211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) Tak sie zastanawiam jaka broń i z jakimi dodatkami jest najlepsza.... Mam 70 lvl odblokowałem AK i mam go z tłumikiem i radarem czy waszym zdaniem dobra to kombinacja??? Zauważyłem,że z tłumikiem się lepiej celuje ale jest dłuższy czas na killa. Dlaczego??? tłumik zmniejsza damage???

10184.jpg
Opublikowano

Tłumik zmniejsza odległość strzału z tego Co się orientuje.

Moim zdaniem , UMP 45 z Kolimatorem a druga bron to g18 bez niczego ale z większym magazynkiem.

albo ta M5A1 czy jakoś tak z Kolimatorem : )

Pozdrawiam :) Ale raczej UMP wybierz najlepsza jest. ale na mapy takie jak wasteland albo jakas duza duza mapa to sniper ;)

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

UMP45 jest bronią Overpowered czyli jest ponad przeciętna ma największe obrażenia z każdych broni . Najlepiej sprawuje się ona z tłumikiem i perkami maraton moc obalająca i ninja . Drugą bronią którą można kręcić wyniki to AK-47 z FMJ i perkami kieszonkowiec moc obalająca i ninja . Moim zdaniem graj tym czym Ci pasuje na małe mapy bierz SMG a na duże karabiny maszynowe lub snajperki .

Opublikowano

no ja to głównie skarem gram i sniperka:) co do snipy to nie za dobrze mi to idzie bo nie kampie tylko biegam. Z quickscopem już jest lepiej:) :):) ale trzeba nadal ciwiczyć bo cięzko się kosi:) fajna to gra jest jak nie ma kamperów:) dziękuje za propozycje napewno ustawie sobie takie klasy jak podalisci i sprawdze to:) obecnie snipe trenuje:) jakieś sugesteie macie co do niej??? gram tą pierwszą z listy:)

Edit: -_-

A jest jakiś mod czy coś takiego aby wszystkie emblematy odblokować -_-

10184.jpg
Opublikowano

no ja to głównie skarem gram i sniperka:) co do snipy to nie za dobrze mi to idzie bo nie kampie tylko biegam. Z quickscopem już jest lepiej:) :):) ale trzeba nadal ciwiczyć bo cięzko się kosi:) fajna to gra jest jak nie ma kamperów:) dziękuje za propozycje napewno ustawie sobie takie klasy jak podalisci i sprawdze to:) obecnie snipe trenuje:) jakieś sugesteie macie co do niej??? gram tą pierwszą z listy:)

Edit: -_-

A jest jakiś mod czy coś takiego aby wszystkie emblematy odblokować -_-

Grasz na AlterIWNet ?? Jak tak to wbijaj na tryb iSnipe i sie QS szybko nauczyć . Poprostu trzeba stanąć w miejscu i wyczuć moment ADS`u . A jeżeli grasz na normalnych serverach lub lobby to bierz tak Intervention / Barret wbij to tego sobie FMJ kieszonkowiec moc obalająca pewne celowanie a na zapas raffica akimbo nóż to rzucania i granaty ogłuszające i jest to najlepsza klasa snajpeska w MW2

Opublikowano

tak gram na Alterze:( cóż trzeba bedzie kupić orginał:) gram na iSnipe często tam gram:) fajna sprawa:) do tego jeszcze na fre for all ze snipa biegam i staram się killać:) ale mało doświadczony jestem bo gram 2dni z tego co widze w grze:)

10184.jpg
Opublikowano

tak gram na Alterze:( cóż trzeba bedzie kupić orginał :) gram na iSnipe często tam gram:) fajna sprawa:) do tego jeszcze na fre for all ze snipa biegam i staram się killać :) ale mało doświadczony jestem bo gram 2dni z tego co widze w grze:)

No ale poco chcesz kupować oryginał , graj narazie na Alterze na serverach typu iSnipe sniper only i sie nauczysz a jak juz to jakoś będziesz ogarniać to kup oryginała na steam to razem zagramy :D

Opublikowano

heh może i masz racje:) dzięki za wsparcie:) a i mam jeszcze jedno pytanie:) troche nietypowe chyba:) jak usunąć klasy???? pobrałęm lvl cheats a raczej pliki kogoś kto wszystko odblokował... chodzło mi tylko o emblematy a tu dostałem dodatkowe klasy. chciałbym zostawic tylko 4 możliwości konfiguracji broni jak to zrobic??

10184.jpg
Opublikowano

heh może i masz racje:) dzięki za wsparcie:) a i mam jeszcze jedno pytanie:) troche nietypowe chyba:) jak usunąć klasy???? pobrałęm lvl cheats a raczej pliki kogoś kto wszystko odblokował... chodzło mi tylko o emblematy a tu dostałem dodatkowe klasy. chciałbym zostawic tylko 4 możliwości konfiguracji broni jak to zrobic??

Wejdź w pliki gry i plik players usuń wszyskie pliki oprócz tych z końcówką .stat chyba coś takiego .

@UP

Tłumik nie zmniejsza zasięgu -.- tylko obrażenia ale tylko w niektórych broniach bo np w UMP45 te obrażenia są takie same .

Opublikowano

Najlepsze klasy

Runner

UMP+Tlumik lub FMJ Maraton Obalajaca i Komandos lub ninja

Druga bron jakis pistolet z nozem

Szturmowiec

Tar21 (ta bron najwiecej hita z karabinow)+ FMJ lub celownik LASEROWY!!

Szybkie raczki lub padlinozerca obalajaca i komandos+g18 akimbo lub magum+noz

Sniper uniwerslany

Inter+FMJ szybkie raczki obalajaca celowanie magnum+noz

Camper

Ta ostatnia sniperka + fmj perki jak przedtem lub jakis karabin maszynowy z tlumikiem i uchwytem lub zamiast tlumika celownik laserowy perki gadzet obalajaca i pewne celowanie+ g18 akimbo

­

Gość TheDead4Fun
Opublikowano

Mi bardzo dobrze gra:

UMP45 lub TAR-21 + FMJ

Magnum (na razie nie odblokowane FMJ)

Semtex + Flash

Kieszonkowiec (PRO)

Moc Obalająca (PRO)

Ninja (PRO)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...