Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Java

MirekWata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam mały problem z java6.Gdy ją instaluje to wyskakuje mi taki błąd:internal error 2753 regutils.dll

Proszę pomóżcie.I nie piszcie żebym instalował Java7 bo ja na 7 z tego co wiem niemożna odpalić serwer Minecraft na bukkicie.

Opublikowano

a odinstalowałeś ją wcześniej ? najpierw wywal a potem instaluj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to którą wersje instalujesz ? 6,29 ma dwie

próbowałeś obydwóch czy tylko jedną ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

odinstaluj porządni. Odinstaluj tą jave co masz. wejdź w wyszukiwanie plików niech wyszuka ci czy coś jest jak będzie usuń to z wyszukiwania. jak masz program ccleaner przeczyść nim kompa i rejestr jeżeli nie masz ściągnij i to zrób i spróbuj zainstalować jeszcze raz.

A pytanie do ciebie może być błąd tego ściągnąłeś odpowiednia an swój system an system 54 lub 32 bit ?

Opublikowano

Nie wiem co jest grane znowu się spieprzyło.Jednak dalej czekam na odpowidzi

@UP Czyściłem już tym programem Rejester też już czyściłem.

Opublikowano

java dla programów i stron nie ma supportu dla systemów x64 , na takim instaluje się zwykłą wersje javy zawsze a dla programów w systemach x64 wymagane są tylko pluginy dodatkowe by działały , np dla Firefox x64, IE x64 , czy innnych przeglądarek

Masz widocznie wpisy do rejestru złe dla javy, tak samo i zarejestrowane klasy w sytemie, totalny uninstal Javy , najlepiej potem wyczyścić rejestr z pozostałości i dopiero zainstalować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

i w tym własnie problem że chyba nie, jeśli była raz zainstalowana java potem poprawki albo dodatki do niej jednokrotna deinstalacja nie wystarczy, poszukaj innych komponentów javy które masz zainstalowane w systemie i też je usuń

ręcznie w rejestrze poszukaj wpisów i skasuj z nazwami kluczy w HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software : JavaSoft , Java Runtime Environment

usuń też zmienna path jeśli jej nie usuneła instalka : %JAVA_HOME%\bin ( w CMD wpisz : set , zobacz czy jest zmienna dla javy jeśli tak to nie do końca jest odinstalowana )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...