Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] problem z Battlefield 3

Siemol123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, otoz mam problem z gra Battlefield 3 Limited Edition gdyz nie moge zainstalowac z plyty. Opisze opis mojej instzalacji:

1.wkladam plytke z gra DVD1,

2.wyswietla sie okno Orgin i pisze instaluj:wybieram instaluj, jezyk,

3.OK instalije sie origin, zainstalowala sie i pisze zebym sie zalogowal(nie mam konta ale rejestruje sie) data ur:2 April xxxxx nie pamietam, imie i nazwisko i e-mail- [email protected] mi z instalacji GTA4, ok mam wszystko,

4.wchodze na skrzynke emailowa i w nowa wiaqdomosc z rejestracji origin, nic nie pisze zeby aktywowac wiec wlaczam program origin.

5.wyswieltla sie okienko na jakim chce dysku i jak ma sie nazywac, wpisuje klucz z informacji z pudelka, i akceptuje warunki umowy,

6.pisze ze sie pobiera(wiem ze to jest zle napisane bo EA zrobila nas w oslow)

7.czytralem na innych forach ze to sie instaluje ale to sie mi pobiera i zostalo mi 6godzin do konca, a naped nic nie pracuje mimo ze mam nowego kompa i mozna wykluczyc wine napedu.

POMUZCIE MAM ORGINALNA GRE Z KLUCZEM I DWOMA PLYTKAMI !!!!!!!

przepraszam ze pisze w zlym dziale:)

Opublikowano

Tak się dzieję, ponieważ pobiera Ci się aktualizacja która zajmuje prawie 4 GB. Żeby grać, musisz przeczekaż aż Ci się ściągnie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

no dokładnie, jak ja instalowałem (po dłuższej przerwie) musiałem pobierać Patcha, a następnego dnia kolejnego :D bo akurat wyszedł.

Nic się nie bój pobierz spokojnie aktualizacje i będzie gicio.

Btw. nie podawaj danych do konta ...

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...